Kleed nu ook je wanden aan met hout, mos of exclusief behang!

Moswanden

Wandbekleding van Wood4Walls geven uw wanden een natuurlijke uitstraling. Deze unieke muurbekleding is geschikt voor ieder huis en vrijwel iedere locatie in het huis. De moswanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zowel donker groene als licht groene kleuren zijn beschikbaar. Tevens zijn de moswanden verkrijgbaar in verschillende soorten mos, zodat je zelf kunt kiezen tussen een egaal of meer speels oppervlak.

Houten wandbekleding

Muren worden tegenwoordig steeds vaker weer voorzien van natuurstenen gevelbekleding. Dit geeft een speels effect aan de rest van het interieur. Ditzelfde unieke effect is van toepassing op onze houten wandbekleding van Wood4Walls. Het hout is verschillende houtsoorten en structuren verkrijgbaar, zelfs in bamboehout. Het is, in combinatie met een speciale coating, zelfs geschikt in badkamers en rondom de openhaard.

Exclusieve behangpatronen bij Vivante Bekenkamp

Behang is er in vele soorten en patronen. Op zoek naar exclusieve bekleding van de muur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende collecties van onder andere BNWallcovers, Eijffinger, Elitis, Arte, Charlucci en Pip Studio. In deze collecties vindt u ook behang met relief en structuur zodat het nog echter aanvoelt. Ook behang met een print van stof is te vinden in één van de vele collecties die wij rijk zijn.

Bekijk onze grootste collectie behang op uw gemak in onze showroom in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook