Maak je interieur af met een vloerkleed

Een vloerkleed kopen bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Voor de mooiste vloerkleden in regio Hilversum ga je naar Vivante Bekenkamp. Hier ontvang je advies in de winkels dat wordt afgestemd op jouw wensen en ligt uitgebreid stalenmateriaal voor je klaar. Daarnaast meten we de vloerkleden ter plaatse in en worden deze perfect voor jou op maat gemaakt. Uiteindelijk worden de vloerkleden schoon opgeleverd in je woning in regio Hilversum.

"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Comfortabele vloerkleden in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Breek de vloer met een trendy vloerkleed. Een karpet kan als een verfrissende eye-catcher functioneren in je woonkamer. Maak bijvoorbeeld een vloerkleed onderdeel van je zithoek; dan heb je ook geen koude en harde vloer onder je voeten. Ga je voor een zacht hoogpolig vloerkleed, of past een vintage vloerkleed veel beter in je interieur? Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn kan jou veel over vloerkleden vertellen.

Een vloerkleed reinigen

Een vloerkleed is goed te onderhouden met een stofzuiger. Komen er vlekken in? Gebruik dan goede reinigingsproducten. Vivante Bekenkamp in Hilversum helpt je graag op weg met het kiezen van de juiste producten om je vloerkleden mee te reinigen. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tapijt, traptapijt, vloerkleden en diverse vloeren, zoals laminaatvloeren en pvc-vloeren. Hierdoor kunnen we je uitstekend van tips en adviezen voorzien. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak bij ons in Hilversum of bel naar 035 6 21 25 10.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook