Tapijt bij Vivante Bekenkamp

Tapijt bij Vivante Bekenkamp

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Ruim assortiment

Met een tapijt geef je kleur aan je interieur. Letterlijk en figuurlijk. Tapijt is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en dessins. Of je nu een moderne of klassieke woonstijl hebt, bij Vivante Bekenkamp vind je altijd een tapijt dat bij jou past.

Een kamerbreed tapijt of een vloerkleed? Wat voor tapijt je ook kiest, je geniet volop van de zachte vloerbedekking. Je zorgt voor extra sfeer en warmte in huis. En niet alleen in de woonkamer of slaapkamer. ook voor de trap is tapijt ideaal.

De voordelen van tapijt:

✔ Zacht en comfortabel

✔ Geluiddempend

✔ Veel kleuren en dessins

✔ Veilig voor iedereen

✔ Warm en isolerend

✔ Geschikt voor vloerverwarming

Creëer rust in huis met tapijt

Wil je graag tapijt of andere vloerbedekking kopen en laten leggen door een specialist?  Vivante Bekenkamp met showrooms in Bussum, Hilversum, Baarn, Laren en De Bilt is expert op het gebied van vloeren. Met tapijt creëer je echt rust in je huis. Hiermee krijgt je vloer namelijk een hoge mate van comfort en loop je gerust op blote voeten rond. Kies je een effen kleur of ga je voor een dessin? En wordt het hoogpolig of heb je liever een kortere pool? We helpen je op het gebied van tapijt graag op weg. Je bent van harte welkom bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen en Laren om ons tapijt en andere vloerbedekking te komen bewonderen.

De voordelen van tapijt van onze winkels in regio Hilversum, Bussum, Laren en Naarden

Tapijt heeft één eigenschap waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. De interieurspecialisten van Vivante Bekenkamp willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt en vloerbedekking laten zien in onze filialen in regio Hilversum, Laren en Bussum.

Vivante Bekenkamp werkt uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer of traptapijt.

Tapijt in veel kleuren en materialen die passen bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat: er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Daarnaast is er zelfs de keuze tussen hoogpolige en laagpolige vloerbedekking. We helpen je op het gebied van tapijt graag op weg, zodat je het juiste tapijt kiest voor jouw interieur.

Op die manier past tapijt van Vivante Bekenkamp altijd bij jouw woonstijl! Kom eens een kijkje bij ons nemen om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Designvloer van tapijt in Hilversum en Laren

Met tapijt maak je van jouw vloer een echte eyecatcher en geef je sfeer aan jouw interieur. Een bepaald patroon in de woonkamer? Jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. Vivante Bekenkamp adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het best bij jouw interieur past?

Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Neem voor meer informatie over tapijt en vloerbedekking gerust contact op met Vivante Bekenkamp in Hilversum, Laren, Naarden, Huizen of Bussum. We helpen je graag verder.

Veilig tapijt in je huis, kantoor of school

Het tapijt in onze projectcollectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij Vivante Bekenkamp niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid hoog in het vaandel staat.

Naast de basisvereisten zoals gebruik en comfort, bepalen een groot aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in kantoren, scholen en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.

Wij adviseren je graag over welke symbolen voor jou van belang zijn.

Koop een karpet met ondertapijt

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen?

Denk dan eens aan een mooi, groot karpet. Hiermee creëer je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan vooral in de winter een voordelig effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze winkel via 035 6 21 25 10 of kom langs in de showrooms in regio Hilversum, Laren, Bussum, Huizen of Naarden om het tapijt in het echt te zien.

Tapijt kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn?

De merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.