PVC kopen? Vivante Bekenkamp is expert op het gebied van vloeren

PVC vloeren laten leggen in iedere ruimte

Met pvc-vloeren kun je werkelijk alle kanten op. Er is keuze uit veel verschillende soorten waardoor er voor iedere woning wel iets tussen zit. Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur. Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Je vindt alles wat je nodig hebt inclusief pvc-vloeren bij onze vestigingen in of nabij Bussum, Naarden, Laren, Hilversum en Baarn.

De voordelen van pvc-vloeren met vloerverwarming

Is de vloerverwarming in huis de hoofdverwarming? Dan is een pvc-vloer een van de beste vloeren om uit te kiezen. Een pvc-vloer bestaat uit stroken die net als bij een laminaatvloer of een houten vloer per stuk gelegd worden op de grond. De vloer wordt volledig verlijmd op de ondergrond, maar kan als de vloer beschadigd raakt, altijd weer eenvoudig vervangen worden. De pvc-stroken zijn stevig maar dun genoeg om de warmte van de vloerverwarming goed door te laten. Als de warmte eenmaal door de vloer omhoog komt, isoleert het bovendien de vloer ook weer, waardoor de warmte minder snel uit het huis kan ontsnappen. Wist je bovendien dat pvc-vloeren in iedere ruimte gelegd kunnen worden? Dus ook in de badkamer of in het toilet. Onze pvc-vloeren zijn altijd voorzien van een speciale afwerking waardoor de vloer niet te glad wordt en geschikt is voor vochtige ruimtes. Nog een voordeel is dat vloeren onderhoudsarm zijn en slechts met water schoongemaakt hoeven te worden. Wij beschikken daarnaast over speciale schoonmaakmiddelen om de vloer extra goed te reinigen. Onze vloeren beschikken over een extra slijtvaste toplaag, waarmee pvc-vloeren ook geschikt zijn voor ruimtes in onder andere Baarn, Hilversum, Laren, Naarden en Bussum die intensief gebruikt worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hal en de woonkamer.

Recht patroon: strak en rustig

Pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse patronen, vormen, kleuren en formaten. Voor iedere woning is er een eigen stijl. Voor kleinere oppervlaktes adviseren wij een pvc-vloer gelegd in een recht patroon. Op die manier lijkt de ruimte optisch groter dan wanneer je kiest voor een visgraat of een drukker vloerpatroon. Ook in lang uitgerekte ruimtes is ons advies om de vloer te voorzien van een recht patroon om de lengte te accentueren. Kies daarnaast ook uit verschillende breedtes van onze pvc-stroken. Voor een extra strak en rustige uitstraling zijn onze XL pvc-stroken de beste keuze.

Moduleo Moods: speciale patronen voor een bijzonder interieur

Op zoek naar een unieke vloer in verschillende kleuren of met een bijzonder patroon? Ook dan kies je voor pvc-vloeren! Wij beschikken over de volgende speciale vloeren en patronen:

  • Hexagon-patroon
  • Hongaarse punt
  • Hollands patroon
  • Pvc-betonlook tegels
  • Moduleo MOODS, diverse bijzondere patronen.

Onze unieke MOODS collectie staat bekend om de verscheidenheid aan bijzondere patronen zoals in een Wiebertjes vorm, een zeshoek en klein visgraat patroon. Deze pvc-vloer schaf je bij ons aan inclusief het laten leggen ervan.

Prachtige bies-afwerking

Wil je een onderhoudsvriendelijke vloer mét de uitstraling van een echte houten vloer? Dan hebben wij de perfecte toevoeging aan jouw pvc-vloer, namelijk een bies afwerking. Deze afwerking komt het best tot zijn recht in combinatie met een visgraatpatroon. De bies leggen we rondom alle muren, kozijnen en rond de keuken volledig in een kleur die past bij de vloer. De donkeren lijn geeft extra contrast tussen de visgraatvloer en de bies, waardoor deze afwerking nog meer opvalt. Een echte eyecather dus onder de pvc-vloeren van onze woonwinkels in regio Hilversum, Baarn, Bussum, Laren en Naarden!

Kom langs in een vestiging en kies een pvc-vloer inclusief laten leggen

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je in de vestiging in bijvoorbeeld Hilversum, Laren, Naarden, Bussum of Baarn voor advies en meer informatie over de pvc-vloeren. Uiteraard is het ook mogelijk dat je een pvc-vloer bij ons komt kopen inclusief laten leggen. Wil je meer informatie over een pvc-vloer inclusief het leggen ervan? Neem contact op met Vivante Bekenkamp via 035 6 21 25 10 en maak een afspraak.

Hoe leg je een PVC vloer? Met vakmanschap van Vivante Bekenkamp!

Voor het leggen van een PVC-vloer is vakmanschap vereist. Vivante Bekenkamp heeft ervaren en vakkundige specialisten om de PVC vloer deskundig in jouw woning of bedrijfspand te plaatsen. Een strakke ondervloer is van groot belang om de vloer mooi aan te brengen.

Vivante Bekenkamp zorgt voor een egalisatielaag of een MDF ondervloer. Bij egaliseren kan de vloer meestal na 48 uur (wanneer de egaline droog is) worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag.

Bij een MDF ondervloer of een PVC met drager is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk. Onze medewerkers werken vakkundig en snel, om je zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van jouw prachtige nieuwe vloer.

Meer informatie? Neem contact op met Vivante Bekenkamp in Hilversum of kom langs in onze showroom. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook