Vivante Bekenkamp laten leggen in iedere ruimte

Met PVC vloeren kun je werkelijk alle kanten op. Er is keuze uit veel verschillende soorten waardoor er voor iedere woning wel iets tussen zit. Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur. Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

De ideale vloer voor vloerverwarming

Is de vloerverwarming in huis de hoofdverwarming? Dan is een PVC vloer een van de beste vloeren om uit te kiezen. Een PVC vloer bestaat uit stroken die net als bij een laminaatvloer of een houten vloer per stuk gelegd worden op de grond. Een PVC vloer wordt volledig verlijmd op de ondergrond maar kan als de vloer beschadigd raakt, altijd weer eenvoudig vervangen worden. De PVC stroken zijn stevig maar dun genoeg om de warmte van de vloerverwarming goed door te laten. Als de warmte eenmaal door de vloer omhoog komt isoleert het bovendien de vloer ook weer, waardoor de warmte minder snel uit het huis kan ontsnappen. Wist je bovendien dat PVC vloeren in iedere ruimte gelegd kan worden. Dus ook in de badkamer of in het toilet. Onze PVC vloeren zijn altijd voorzien van een speciale afwerking waardoor de vloer niet te glad wordt en geschikt is voor vochtige ruimtes. Nog een voordeel is dat PVC vloeren onderhoudsarm zijn. Dat betekent dat de vloer slechts met water schoongemaakt hoeft te worden. Wij beschikken daarnaast over speciale schoonmaakmiddelen om de vloer extra goed te reinigen. Onze vloeren beschikken over een extra slijtvaste toplaag, waarmee PVC vloeren ook geschikt zijn voor ruimtes die intensief gebruikt worden zoals de hal en de woonkamer.


Maak een afspraak

PVC vloeren ook mogelijk in oude woningen

Sta je op het punt om een huis voor 1960 te kopen of heb je een huis met een houten ondervloer? Ook dan is het mogelijk om een PVC vloer bij ons te kopen inclusief laten leggen. Wij voorzien de vloer van een massieve ondervloer waarop wij de PVC verlijmen. Zo is het mogelijk om die prachtige jaren 30 woning ook te voorzien van een PVC vloer in visgraat patroon. Kom voor het beste advies langs in onze showroom. Wij adviseren om foto's en globale maten van de woonruimtes mee te nemen. Zo krijgen onze adviseurs een goede indruk van de woning en de mogelijkheden zodat wij het beste maatwerk advies kunnen geven.


Neem contact op met ons

Recht patroon: strak en rustig

Ook in lang uitgerekte ruimtes is ons advies om de vloer te voorzien van een recht patroon om de lengte te accentueren. Kies daarnaast ook uit verschillende breedtes van onze PVC stroken. Voor een extra strak en rustige uitstraling zijn onze XL PVC stroken de beste keuze.Bekijk onze merken

Moduleo Moods: Speciale patronen voor een bijzonder interieur

Op zoek naar een unieke vloer in verschillende kleuren of met een bijzonder patroon? Ook dan kies je voor PVC vloeren! Wij beschikken over de volgende speciale vloeren en patronen:

· Hexagon patroon

· Hongaarse punt

· Hollands Patroon

· PVC betonlook tegels

· Moduleo MOODS, diverse bijzondere patronen.

Onze unieke MOODS collectie staat bekend om de verscheidenheid aan bijzondere patronen zoals in een Wiebertjes vorm, een 6-zeskant en klein visgraat patroon. Deze PVC vloer schaf je bij ons aan inclusief het laten leggen ervan.

Prachtige bies afwerking

Wil je een onderhoudsvriendelijke vloer mét de uitstraling van een echte houten vloer? Dan hebben wij de perfecte toevoeging aan jouw PVC vloer, namelijk een bies afwerking. Deze afwerking komt het best tot zijn recht in combinatie met een visgraat patroon. De bies leggen we rondom alle muren, kozijnen en rond de keuken volledig in een kleur die past bij de vloer. De donkeren lijn geeft extra contrast tussen de visgraat vloer en de bies waardoor deze afwerking nog meer opvalt. Een echte eyecather dus!

Kom langs in de vestiging en kies een PVC vloer inclusief laten leggen

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je in de vestiging voor advies en meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk dat je een PVC vloer bij ons komt kopen inclusief laten leggen. Wil je meer informatie over een PVC vloer kopen inclusief leggen? Neem contact op met Vivante Bekenkamp in Hilversum en maak een afspraak.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Desso
Jasno
Moduleo
Forbo
Romo
Black Edition
Wind