Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Vivante Bekenkamp
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Vivante Bekenkamp
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Laminaat bij Vivante Bekenkamp
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie
  1. Home breadcrumb
  2. Vloeren breadcrumb
  3. Laminaatvloeren

Laminaatvloeren in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kan je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling. De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, ziet u ook bij laminaat en kliklaminaat. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs makkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.


Vivante Bekenkamp is de specialist voor Laminaatvloeren in Hilversum. Wij hebben vele ruimtes voorzien van prachtige laminaatvloeren in de regio Hilversum. Is jouw laminaatvloer aan vervanging toe of ben je opzoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben je bij Vivante Bekenkamp aan het juiste adres.Maak een afspraak voor interieuradvies

De voordelen van laminaat op een rij

- Er is keuze uit ontzettend veel kleuren en dessins

- Betaalbaar

- Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

- Kleurvast

- Vocht- en krasbestendig

- Lange garantieperiode (tot 25 jaar)


Laat je inspireren

Het belang van een goede ondervloer

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kan nog zo’n goede laminaatvloer hebben aangeschaft, als de ondervloer slecht is zal je waarschijnlijk minder lang plezier hebben van jouw vloer. Zonde en niet nodig. De keuze voor het type ondervloer hangt onder andere af van de ondergrond. Vivante Bekenkamp kan je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer.


Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp

Zelf laminaat leggen of laten leggen?

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen. Vivante Bekenkamp kan je hiermee ontzorgen, dat scheelt niet alleen tijd maar wellicht ook ergernis.

Vivante Bekenkamp heeft ervaren, vakbekwame vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Plinten bij Vivante Bekenkamp in Hilversum

Plinten maken een vloer af! Je kan kiezen uit verschillende soorten en maten. In de showroom van Vivante Bekenkamp kan je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe niet moeilijk, maar je moet wel over het juiste gereedschap beschikken zoals een plintenknipper en verstekbak.

Kom langs in onze showroom! Wij nemen je graag mee door de collectie en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Ook denken wij graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling zal hebben in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit zal jouw vloer net dat stukje extra geven in de woning, waar je naar op zoek was.

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Vivante Bekenkamp in Hilversum.


Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp