Laminaatvloer kopen? Vivante Bekenkamp is expert op het gebied van vloeren

Een laminaatvloer op maat kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Wanneer je een laminaatvloer wilt kopen van hoge kwaliteit, zit je bij ons helemaal goed. Bekijk onze uitgebreide collectie of bezoek de showroom!} Wil je een laminaatvloer kopen inclusief laten leggen? Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren is expert op het gebied van vloeren. De kwaliteit van ons laminaat is hoog. Het is bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en verkleurt niet. Wil je meer advies over laminaat? Je ben van harte welkom in onze winkel in de regio Hilversum, Bussum en Laren.

Verbeterde laminaatvloeren in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kun je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling. De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook terug bij laminaat en kliklaminaat. Daarnaast is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs gemakkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning. Vivante Bekenkamp is de specialist voor laminaatvloeren in Hilversum. Wij hebben vele ruimtes voorzien van prachtige laminaatvloeren in de regio Hilversum, Bussum, De Bilt, Baarn en Laren. Is jouw laminaatvloer aan vervanging toe of ben je op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben je bij Vivante Bekenkamp aan het juiste adres om een laminaatvloer te kopen inclusief laten leggen.

De voordelen van laminaat op een rij

Er is keuze uit ontzettend veel kleuren en dessins

  • Betaalbaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Kleurvast
  • Vocht- en krasbestendig
  • Lange garantieperiode (tot 25 jaar)


Meer informatie vind je bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn. We geven graag antwoorden op jouw vragen.

Belang van een goede ondervloer voor laminaat

Veel mensen bezuinigen op de ondervloer. Niet doen! Je kunt nog zo’n goede laminaatvloer hebben aangeschaft, als de ondervloer slecht is, het je waarschijnlijk minder lang plezier van jouw vloer. Zonde en niet nodig.

De keuze voor het type ondervloer hangt onder meer af van de ondergrond. Vivante Bekenkamp kan je adviseren bij het kiezen van een geschikte ondervloer voor jouw laminaat. Stap gerust eens binnen in onze winkel in Hilversum.

Zelf laminaat leggen of laminaat laten leggen?

Een laminaatvloer is eenvoudig zelf te leggen, zeker de lijmloze kliksystemen. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over het leggen van laminaatvloeren.

Uiteraard is het ook mogelijk dat je de vloer laat leggen. Vivante Bekenkamp kan je hiermee ontzorgen, dat scheelt niet alleen tijd maar wellicht ook ergernis.

Vivante Bekenkamp heeft ervaren, vakbekwame vloerleggers in dienst zodat je altijd verzekerd bent van een mooi eindresultaat.

Kom voor meer informatie even bij ons in Hilversum langs.

Diverse soorten plinten bij Vivante Bekenkamp in Hilversum

Plinten maken een vloer af! Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. In de showroom van Vivante Bekenkamp kun je de plinten bekijken. Het bevestigen van de plinten is in principe niet moeilijk, maar je moet wel over het juiste gereedschap beschikken zoals een plintenknipper en verstekbak.

Kom langs in onze showroom! Wij nemen je graag mee door de collectie en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Ook denken wij graag met je mee over welke vloer een mooie uitstraling heeft in jouw woning of bedrijfspand. Hoe combineren we de juiste laminaatvloer met een stijlvolle plint? Dit geeft jouw vloer net dat stukje extra in de woning, waar je naar op zoek was.

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de juiste laminaatvloer uit te kiezen. Wil je meer informatie? Neem contact op met Vivante Bekenkamp in Hilversum.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook