Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Vivante Bekenkamp
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies, vakmanschap en service bij Vivante Bekenkamp
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Lamelparket bij Vivante Bekenkamp
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Duurzaam lamelparket bij Vivante Bekenkamp in Hilversum

Vivante Bekenkamp beschikt over een uitgebreide collectie lamelparketvloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je, om de juiste lamelparketvloer uit te kiezen, te adviseren over het gebruik, de verzorging en de diverse mogelijkheden om de vloer te leggen.

Hierdoor kan de vloer in jouw woning het gewenste karakter krijgen en de juiste sfeer benadrukken. Een sfeer zoals jij die graag ziet. Met een bijgeleverd schriftelijk onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw lamelparketvloer nodig heeft en garanderen wij dat je jarenlang plezier hebt van jouw vloer!Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen lamelparket

Een lamelparketvloer heeft als groot voordeel ten opzichte van een echt massief houten vloer dat deze vaak ook geschikt is voor vloerverwarming. Dankzij de constructie van verlijmde lagen is lamelparket duurzamer en vriendelijk voor je portemonnee.


Laat je inspireren

Ervaring

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en kunnen je goed adviseren. Ook als je de vloer iets extra’s wilt geven door een apart patroon in jouw vloer te benadrukken of misschien wel een combinatie wilt maken met trendy Marokkaanse cementtegels, alles is mogelijk.

Het plaatsen van een houten vloer is echt vakwerk. Wij hebben ervaren parketteurs in dienst, die zorgvuldig werken en oog hebben voor detail. Het resultaat: een strak gelegde vloer. Met de juiste plinten erbij wordt jouw vloer zo een echte eyecatcher.


Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp

Schuren en nazorg van lamelparket

Heb je al jaren een houten vloer liggen en heeft de houten vloer dringend een opknapbeurt nodig? Laat jouw lamelparket dan schuren en opnieuw in de olie zetten. Als je dit aan ons overlaat weet je zeker dat het vakkundig én stofvrij gebeurd.

De voordelen van het stofvrij schuren van houten vloeren en parketvloeren:

- Beter voor jouw gezondheid.

- Gunstig voor mensen met een allergie.

- Huis onder het stof is verleden tijd.

- Geen grote schoonmaak achteraf.

- Meubels hoeven niet te worden afgedekt.

- Beter voor het milieu en betere luchtkwaliteit binnenshuis.

- Mooier eindresultaat van uw houten vloer.


Afspraak maken met Vivante Bekenkamp