Vivante Bekenkamp is dé vloerenspecialist in Hilversum

Vloeren kopen in regio Hilversum, Bussum, Laren en Weesp

Pvc, laminaat, houten vloeren, tapijt, linoleum en vinyl: de collectie aan vloeren van onze woonwinkels in en nabij Hilversum, Bussum, Weesp, Naarden, Laren, Huizen en Blaricum is zeer ruim. De keuze voor een vloer is niet altijd een gemakkelijke. Want welke vloer past bij jou? Wat is je stijl en hoe wil je de vloer onderhouden? Bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn helpen we je graag verder op het gebied van vloeren. Kom eens een kijkje nemen.

De voordelen van vloeren van laminaat op een rij in regio Hilversum

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kies je uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling. De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook bij laminaat en kliklaminaat. Ook is het leggen van een laminaatvloer een stuk eenvoudiger geworden en is kliklaminaat zelfs gemakkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.

Pvc-stroken voor hoogwaardige vloeren in regio Hilversum, Bussum, Laren en Weesp

Met pvc-stroken leg je eenvoudig kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren, maar een pvc-vloer is ook perfect toe te passen voor showrooms, openbare ruimtes, restaurants en kantines. Ontdek de eindeloze mogelijkheden én voordelen van een pvc-vloer. Vivante Bekenkamp is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied. Pvc-stroken ontbreken dus niet in onze showroom.

Linoleum & Marmoleum

Linoleum en Marmoleum zijn de meest duurzame vloeren ooit gemaakt en mede daarom vind je deze vloersoorten terug in onze showrooms in regio Hilversum, Blaricum, Huizen en Naarden.

Beide vloeren worden volledig vervaardigd uit duurzame grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Een linoleum vloer is daarnaast ook nog eens praktisch, onderhoudsvriendelijk en supermakkelijk schoon te houden. De vloeren kunnen tegen een stootje en zijn zeer slijtvast.

Daarnaast is het een ideale vloer voor vloerverwarming en ook nog eens een zeer stille vloer.

De voordelen van vinyl

Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten. Deze vloeren zijn bovendien gemakkelijk in onderhoud, vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer) en leverbaar in diverse structuren en dessins, zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints.

Mits verlijmd op de ondervloer, reduceert vinyl contactgeluiden aanzienlijk. Dat is vooral erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Tapijt dat past bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je eenvoudig sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat; er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl. De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Daarom past tapijt van Vivante Bekenkamp altijd bij jouw woonstijl. De collectie vloeren van tapijt is ook te bewonderen in onze showrooms in de omgeving van Blaricum, Huizen, Naarden, Weesp en Laren.

Een fijn vloerkleed

Breek de vloer met een trendy vloerkleed. Een karpet is perfect geschikt als eye-catcher in je woonkamer. Leg bijvoorbeeld een vloerkleed in je zithoek, want dan heb je geen koude en harde vloer onder je voeten. Ga je voor een zacht hoogpolig vloerkleed, of past een vintage vloerkleed veel beter in je interieur? Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Blaricum, Laren en Weesp kan veel over vloerkleden vertellen.

Entreematten verminderen slijtage

De hoeveelheid vuil en vocht wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede entreemat. Ook voorkomt een entreemat ongelukjes als het uitglijden op een vochtige vloer en het vermindert de kosten in onderhoud van slijtage- of schoonmaakkosten aan jouw vloer.

De onvergetelijke afwerking van jouw vloer

Met een mooie plint van Vivante Bekenkamp uit Hilversum zet je de puntjes op de 'i'! Plinten zijn er in vele soorten en maten. Denk aan hardhouten plinten, aluminium plinten tot vochtwerende mdf-plinten.

Ook kan je kiezen uit verschillende hoogtes. Wat bij je thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van de bestaande situatie en jouw woonstijl. In een huis met een hoog plafond kan je bijvoorbeeld prima een hoge plint plaatsen.

Egaliseren: een vak apart

Het egaliseren van een vloer is een vak apart. Met de juiste materialen en kennis is het voor de doorgewinterde doe-het-zelver te doen, maar wij adviseren altijd om het aan een van onze vakmensen over te laten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe zij jouw vloer strak moeten uitvlakken.

Wij egaliseren zand-cement-vloeren (betonvloer), gipsvloeren (anhydriet) en houten vloeren bij jou thuis in onder andere Hilversum, Weesp, Naarden, Laren, Huizen, Bussum en Blaricum om deze uiteindelijk af te werken met de gewenste afwerking. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg en met garantie van onze fabrikanten. Vooraf zullen wij ook de ondervloer verwijderen. Wil je meer weten over onze vloeren of de mogelijkheid om deze te laten egaliseren? Bel dan naar 035 6 21 25 10.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook