Traptapijt

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Je trap in je huis in Hilversum met traptapijt bekleden is een goede manier om kou buiten te houden en om ongelukken te voorkomen. Daarnaast ziet een gestoffeerde trap er natuurlijk een stuk mooier uit dan een kale trap! Je schakelt de specialisten van Vivante Bekenkamp in Hilversum in voor het bekleden van je trap met prachtig traptapijt. Bekijk de diverse stoffen waarmee je jouw trap kunt laten bekleden van dichtbij in onze showrooms.

Je trap in Hilversum met traptapijt bekleden is mooi, veilig en warm

Het bekleden van je trap door een expert van Vivante Bekenkamp in Hilversum biedt je diverse voordelen. Je kunt het traptapijt bijvoorbeeld uitstekend afstemmen op de rest van je woning. Zo vormt je trap echt een onderdeel van je huis. Verder is het bekleden van je trap een manier om tocht in je huis in Hilversum te verminderen of te voorkomen. Door de stof wordt er als het ware een extra isolerende laag aangebracht. Tot slot is een kale houten of stenen trap vaak erg glad. Niet zo fijn wanneer jij of de kinderen op sokken de trap oplopen.

Neem contact met ons op of kom langs in de showroom

Stel al je vragen aan het behulpzame personeel van Vivante Bekenkamp door te bellen naar 035 6 21 25 10. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de trappen in je huis in de showrooms in Hilversum te komen bekijken. Hier vertellen we je graag meer over ons traptapijt, maar ook over de andere stoffering uit onze collectie, zoals Desso tapijt en Moduleo vloerkleden.