Je woning laten stofferen in regio Hilversum

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Wist je dat je bij Vivante Bekenkamp ook terecht kunt voor het volledig stofferen van je hele woning in Hilversum? Daarmee sla je twee vliegen in een klap! In de showrooms combineer je nieuwe gordijnen, jaloezieën en shutters naar hartenlust met een nieuwe pvc-, vinyl-, laminaat- of tapijtvloer. Vervolgens laat je deze op vakkundige wijze monteren door onze experts. Dus wel de lusten en niet de lasten wanneer je kiest voor stofferen in Hilversum door Vivante Bekenkamp!

Een prachtig eindresultaat na het stofferen van je woning in Hilversum of omgeving

Of je je woning in regio Hilversum nu geheel of slechts gedeeltelijk laat stofferen: wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet. Je kiest bij ons uit prachtige stoffen voor tapijt van topmerken als Desso en Moduleo. Daarnaast vind je in de showrooms van onze woonwinkel ook prachtige vloerkleden. Zowel bij de vloerkleden als bij het tapijt heb je de keuze uit diverse schitterende kleuren in een hoogpolige- of laagpolige uitvoering. Er is dus altijd wel een vloerkleed of tapijt te vinden dat perfect bij je woning past.

Kies voor onze totaalservice

Bij Vivante Bekenkamp bieden we je een totaalservice. Naast een uitgebreide collectie aan vloeren en raamdecoratie en het stofferen van je huis, heb je ook nog eens de mogelijkheid om een professioneel interieuradvies aan te vragen in Hilversum. Door te bellen met Vivante Bekenkamp kun je een afspraak in laten plannen met een adviseur. Deze is volledig op de hoogte van het assortiment en de mogelijkheden tot maatwerk. Samen kom je zeker tot een resultaat waar je volledig tevreden mee bent! Om een afspraak te maken neem je contact met ons op door te bellen naar 035 6 21 25 10.