Vivante Bekenkamp levert en monteert vouwgordijnen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

De mooiste vouwgordijnen van stof!

Vouwgordijnen van een stof geven een warme uitstraling. Deze klanten in Bussum hebben ervoor gekozen om op de slaapkamers de ramen te voorzien van zowel verduisteringsgordijnen als transparante vouwgordijnen. De gordijnen worden in deze situatie gebruikt om de kamer te verduisteren zodat er zo min mogelijk licht naar binnenkomt in de avond en vroeg in de ochtend. De vouwgordijnen zijn ter aankleding van de ramen en zodat overdag niet naar binnen gekeken kan worden. Het voordeel van transparante vouwgordijnen is de hoeveelheid licht dat naar binnen komt. De transparante stof laat namelijk nog genoeg licht door, zodat overdag geen extra lampen aan hoeven..

Vivante Bekenkamp, specialist in vouwgordijnen van natuurlijke materialen

Vouwgordijnen van een linnen stof geven een huis een chique uitstraling. Echter, deze stof kan snel uitzetten en krimpen waardoor het geen geschikte stof is voor vouwgordijnen. Wil je toch raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling? Dan hebben wij goed nieuws, want net als deze klanten in Bussum, kun je kiezen voor vouwgordijnen van bamboe, papiervezels of hout.

Deze vouwgordijnen gemaakt van smalle houten lamellen passen goed bij de rest van het huis. Aan de ene kant geeft het een chique maar ook landelijke uitstraling en sluit het door de strakke vormgeving goed aan bij het moderne ontwerp van de keuken.

Maatwerk vouwgordijnen van Vivante Bekenkamp

Onze vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Kom daarom eerst langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Het beste is om foto's van de huidige situatie mee te nemen zodat onze adviseurs in de showroom het beste advies kan geven. Wij laten graag alle mogelijkheden zien en bepalen samen wat de beste oplossing is.

Bij deze klant in Bussum hebben wij, in overleg met de klant, ervoor gekozen om dit raam te voorzien van drie vouwgordijnen. Dat maakt dit raam wat speelser en zo kun je het beste de zon weren en tegelijkertijd bepalen door welk gedeelte het meeste licht naar binnen mag komen.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook