JASNO shutters in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Raambekleding voor speciale ramen

Veel nieuwbouw huizen worden steeds vaker voorzien van grote raampartijen met bijzondere vormen. Zo ook bij deze klant in Hilversum. Ze waren al even op zoek naar geschikte raamdecoratie voor deze driehoekige ramen. 'Voor advies kwamen we langs bij Vivante Bekenkamp en zij attendeerden ons direct op de voordelen van de shutters. In ons huis hebben wij meerdere driehoekige en ronde ramen. Deze shutters zijn naast een prachtige versiering aan het huis, geschikt als zonwering. Het directe zonlicht kunnen we namelijk zelf sturen of helemaal blokkeren als we de lamellen dicht zetten.'

In de meeste nieuwbouwwoningen zijn draaikiep ramen aanwezig. Het kan dan een uitdaging zijn om daar de juiste raamdecoratie voor te vinden. Ook JASNO shutters zijn geschikt als raamdecoratie op draaikiep ramen. Dat is goed te zien in de foto hiernaast. Bij deze klant in Hilversum zit het draaikiep raam in het midden van de raampartij. Het raam is voorzien van verschillende panelen die samen één geheel vormen. Doordat alle dezelfde kleur heeft, valt het draaikiep raam minder op en kan het ook gekanteld worden, en opengezet worden.

Shutters in iedere vorm

Hoe bijzonder het raam ook is, schutters zijn in vrijwel iedere vorm verkrijgbaar. Nu vraag jij je misschien wel af hoe wij dat doen? In onze showroom bepalen we eerst met onze klant eerst aan welke eigenschappen de shutter moet voldoen. Shutters zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, in verschillende lamelbreedtes en kunnen voorzien worden van verschillende bedieningsmogelijkheden. Bij deze shutters is er gekozen voor de SilentView bediening van JASNO. De bedieningslat is dan niet bevestigd op de lamellen maar weggewerkt in het frame. Pak één van de lamellen en bedien het hele paneel!

Ook geschikt voor de badkamer

Shutters zijn als één van de weinige raamdecoratie die geschikt is voor de badkamer. De Aqualine serie van JASNO is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. De panelen zijn voorzien van een speciale coating en het materiaal laat geen vocht door. De lamellen kunnen om die reden niet krom trekken en de shutters worden niet aangetast door het vocht.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook