Maatwerk JASNO shutters van Vivante Bekenkamp

Houten shutters passen perfect in het interieur

Eindeloos spelen met de lichtinval in huis en steeds de privacy creëren die je wenst, dat kan met shutters op maat. Deze houten raamdecoratie - geïnspireerd op authentieke louvre luiken - is multifunctioneel en een stijlvolle aanvulling voor je huis. Door de strakke vormgeving en de sfeervolle uitstraling van het hout zijn shutters geschikt voor elk interieur en elk huis.

Oog voor detail

Naast JASNO shutters op maat, beschikken wij ook over JASNO houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale jaloezieen. Alle producten van JASNO blinken uit in precisie en excellentie door het gebruik van natuurlijk en duurzame producten, de gedetailleerde afwerking en kleurkeuzes. Heb je een huis met ronde, vierkante of ovale ramen? Niets is te gek voor JASNO Shutters. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en soorten. Doordat we de shutters op maat maken, is er altijd een oplossing mogelijk, niets is ons te gek. Wij zijn al jaren een officiële JASNO dealer en hebben in de loop van de jaren ervaring opgedaan op het gebied van shutters en voornamelijk op het gebied van speciale vormen. Wij hebben bij verschillende klanten al getooide, ronde, ovale en driehoekige shutters mogen plaatsen, geheel op maat gemaakt. Op zoek naar en suite deuren, paneel shutters of scharnierende shutters voor grote ramen of tussen twee ruimtes.Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Kom langs in onze showroom in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5, Bussum, Oud Bussummerweg 24, of Laren, Naarderstraat 10A, en bekijk de mogelijkheden, kleuren en vormen van JASNO Shutters. Wilt u bekijken hoe shutters in je huis passen? Download dan nu de JASNO App, beschikbaar in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android). Wij komen graag bij u thuis langs om alles vakkundig op te meten. Wilt u graag een afspraak aan huis? Klik dan hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Shutters creëren privacy

Shutters van JASNO zijn op maat verkrijgbaar in vier varianten, met ieder unieke eigenschappen. Voor alle shutters geldt dat ze standaard bediend kunnen worden met een verticale bedieningslat. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor Silent View, waarbij de bediening geïntegreerd is in het frame van de shutter. Kies voor JASNO bij Vivante Bekenkamp en kies voor kwaliteit en voor een unieke uitstraling. Op deze shutters krijgt u namelijk levenslange garantie.

Uniek is tevens dat JASNO shutters geschikt zijn voor vrijwel alle soorten ramen. Ronde, rechte, draai-kiep-ramen, dakramen, ovale en schuine ramen, niets is te gek.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van JASNO shutters bij jou in huis? Kom dan langs in een van onze showrooms in Hilversum, Bussum, Laren of De Bilt. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook