Maatwerk JASNO shutters van Vivante Bekenkamp

Houten shutters passen perfect in het interieur

Dit huis is afgewerkt met natuurlijke materialen, waarvan hout er voornamelijk uit springt. De prachtige balken en de witte kleur van het plafond maken geven de ruimtes een luxueuze uitstraling. De witte JASNO shutters passen daar perfect bij. Het streeppatroon van het plafond komen daardoor weer terug in de lamellen van de shutters. Op die manier is er eenheid gecreëerd. Deze klanten in Blaricum hebben gekozen voor Silent View bediening. De bedieningslat is dan in het frame verwerkt en niet meer zichtbaar. Dit geeft een rustigere uitstraling.

Oog voor detail

Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de details wordt opgeleverd bij onze klanten. JASNO shutters staan erom bekend dat de scharnieren in het frame verwerkt zitten. Dat heeft als voordeel dat als de shutters dicht zijn, de scharnieren niet meer zichtbaar zijn.

Shutters creëren privacy

Deze klanten in Blaricum hebben ervoor gekozen om de meeste ramen in het huis aan te kleden met JASNO shutters. Deze shutter in de hal kan volledig gesloten worden, zodat het zicht naar binnen gehinderd wordt. Doordat de lamellen kantelbaar zijn, heb je de mogelijkheid om te kiezen hoeveel zonlicht er nog binnen komt. Shutters zijn dus ook geschikt voor de slaapkamer. Donkerkleurige shutters zijn dan het meest ideaal zodat het licht niet reflexteerd tussen de lamellen door.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van JASNO shutters bij jou in huis? Kom dan langs in een van onze showrooms in Hilversum, Bussum, Laren of De Bilt. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook