Vivante Bekenkamp, de specialist in PVC vloeren

PVC vloeren: geschikt voor vloerverwarming en geluidsreducering!

Of je nou een huis hebt afkomstig van vòòr 1900 of een nieuwbouwhuis hebt; een PVC vloer kunnen wij altijd leggen. Vaak zijn nieuwbouwhuizen voorzien van vloerverwarming en is dit vaak de hoofdverwarming. Dan is het extra van belang dat de warmte goed door de vloer naar boven komt, anders zou het te lang kunnen duren voordat de ruimte wordt opgewarmd.

In veel appartementencomplexen geldt bovendien de 10DB eis, waardoor de vloer niet meer dan 10DB geluid mag doorlaten en produceren. Door middel van een speciale geluidsreducerende folie kunnen wij in elke situatie een pvc vloer leggen.

Deze klant in Loosdrecht heeft gekozen voor een pvc vloer vanwege de mogelijkheid van een visgraat patroon. "Waar dit vroeger alleen mogelijk was met een houten vloer, is dit nu ook mogelijk met een PVC vloer. We hebben onze oude laminaatvloer eruit laten halen en deze prachtige vloer laten plaatsen door Vivante Bekenkamp. De kleur is licht eiken, en past perfect bij de meubels die we al hadden".

 

Oog voor detail

De afwerking van de vloer is essentieel voor het eindresultaat. Bij een visgraat patroon is het mogelijk om voor een brede band te kiezen langs de plinten voor een extra luxe uitstraling. Bovendien kunnen wij de muren voorzien van plinten, gelakt of geschilderd in een kleur naar wens. Ook de hoogte van de plinten zijn variabel. Kies voor een hoge plint voor een extra stijlvolle uitstraling. Bovendien kunnen kabels in de plint weggewerkt worden, zodat die nooit meer zichtbaar door de kamer lopen.

Een drempelloze vloer

Deze visgraat PVC vloer is op de hele beneden verdieping gelegd en doorgetrokken in alle kamers, zo ook het kleinste kamertje in het huis. PVC vloeren zijn zelfs geschikt voor de badkamer, en andere (natte) ruimtes zoals de bijkeuken. De vloer laat namelijk geen vocht door, en is eenvoudig schoon te maken met water. In tegenstelling tot hout en laminaat trekt het vocht en vuil niet in de vloer en blijft de vloer lang mooi.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook