Shutters van Jasno

Shutters van Jasno voor in de badkamer

Jasno shutters zijn zeer geschikt voor badkamer. Functionaliteit wordt hiermee gecombineerd met een uiterst stijlvolle uitstraling. Vivante Bekenkamp levert en monteert shutters van Jasno in Bussum, Baarn, Hilversum, Laren en De Bilt. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment!

Shutters voor een luxe uitstraling in de badkamer

Het is een algemeen probleem, wat ga je voor je ramen hangen in de badkamer? Vind je horizontale jaloezieën ook zo saai en standaard en wil je meer luxe en allure toevoegen aan jouw badkamer? Kies dan voor Shutters van Jasno. Shutters zijn houten luiken, vergelijkbaar met louvre luiken, die je gemakkelijk met de hand bedient. Zo kun je bepalen of je gaat voor optimale lichtinval, of privacy. Door de speciale coating zijn shutters uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Wij adviseren plaatsing in goed geventileerde ruimtes, maar ook als de omstandigheden niet optimaal zijn, dan zijn Jasno Shutters een mogelijkheid.

Maak je badkamer helemaal af met onze shutters

Shutters van Jasno worden op maat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor iedere situatie. Rechthoekige, ronde, ovale en driehoekige ramen, niets is ons te gek. Ook elektrische raambekleding is mogelijk. Wil jij weten wat mogelijk is bij jou thuis? Vraag dan advies op maat aan één van onze adviseurs. Zij staan voor u klaar in onze showrooms. Hier laten wij jou graag alles zien op het gebied van vloeren, shutters, gordijnen en wandbekleding. Want u kunt bij ons niet alleen terecht voor de inrichting van de badkamer, maar ook voor woonaccessoires voor in andere ruimtes in je huis.

 

Ontdek ons maatwerk

Vivante Bekenkamp leveren shutters op basis van maatwerk, die gemonteerd worden door gespecialiseerde adviseurs en monteurs, die al jaren de meest bijzondere Jasno shutters zetten. Wij leveren onze maatwerkshutters voornamelijk in het Gooi en omgeving. Wij bekijken met elke klant wat de mogelijkheden zijn voor de specifieke woonsituatie, dus in overleg leveren en monteren wij ook shutters in de rest van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in één van onze showrooms.

Jaloezieën voor in de badkamer

Vind je de Jasno Shutters te massief voor de ramen in jouw badkamer, maar wil je wel graag de warme uitstraling van houten shutters? Ga dan voor jaloezieën van hout. Wij leveren en monteren kwalitatief hoogwaardige jaloezieën van hout die tevens geschikt zijn voor de badkamer. Ook bij deze luxe raamdecoratie, kun je de juiste stand bepalen van de lamellen waardoor je zelf kun kiezen of je van volledige privacy geniet of gaat voor optimale lichtinval.

Kies uit verschillende kleuren en houttinten

De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houttinten. Doordat we gebruikmaken van hoogwaardige houtsoorten, profiteer je van de kwaliteit en uitstraling en van de mooiste houtkleuren. Wil je jouw badkamer uniek, stoer en modern laten ogen? Kies dan voor een speciale ladderband die jouw raam nog mooier maakt. Vivante Bekenkamp levert en monteert de shutters in de wijde omgeving van Hilversum. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren, of neem contact met ons op. Dit kan ook door te e-mailen naar info@vivante-bekenkamp.nl of door te bellen naar 035 6 21 25 10.

 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook