Shutters van Jasno

Shutters van Jasno voor in de badkamer

Jasno Shutters zijn zeer geschikt voor badkamer. Functionaliteit wordt hiermee gecombineerd met een uiterst stijlvolle uitstraling. Vivante Bekenkamp levert en monteert shutters van Jasno in Naarden en omgeving. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment!

Shutters voor een luxe uitstraling in de badkamer

Het is een algemeen probleem, wat ga je voor je ramen hangen in de badkamer. Vind je horizontale jaloezieën ook zo saai en standaard en wil je meer luxe en allure toevoegen aan jouw badkamer? Kies dan voor Shutters van Jasno. Shutters zijn houten luiken, vergelijkbaar met louvre luiken, die je gemakkelijk met de hand bedient. Zo kun je bepalen of je gaat voor optimale lichtinval, of privacy. Door de speciale coating zijn shutters uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Wij adviseren plaatsing in goed geventileerde ruimtes, maar ook als deze omstandigheid niet optimaal is, dan zijn Jasno Shutters een mogelijkheid.

Door de speciale coating zijn shutters uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Wij adviseren plaatsing in goed geventileerde ruimtes, maar ook als deze omstandigheid niet optimaal is, dan zijn Jasno Shutters een mogelijkheid.

Shutters van Jasno worden op maat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor iedere situatie. Rechthoekige, ronde, ovale en driehoekige ramen, niets is ons te gek.

Wil jij weten wat mogelijk is bij jou thuis? Klik dan hier om contact met ons op te nemen en vraag direct een advies gesprek op maat aan met één van onze adviseurs. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze moderne showroom in Hilversum. Hier laten wij jou graag alles zien op het gebied van vloeren, shutters, gordijnen en wandbekleding.

 

Maatwerk oplossingen

Shutters worden door Vivante Bekenkamp op maat geleverd en gemonteerd door gespecialiseerde adviseurs en monteurs die al jaren de meest bijzondere Jasno Shutters leveren. Wij leveren onze maatwerk Shutters voornamelijk in het Gooi en omgeving Utrecht, Almere, Amersfoort en Amsterdam. Echter, wij bekijken met elke klant wat de mogelijkheden zijn voor de specifieke woonsituatie, dus in overleg leveren en monteren wij ook shutters in de rest van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5, of Bussum, Oud Bussummerweg 24.

Houten Jaloezieën voor de badkamer

Vind je de Jasno Shutters te massief voor de ramen in jouw badkamer, maar wil je wel graag de warme uitstraling van houten raambekleding? Ga dan voor houten jaloezieën. Wij leveren en monteren kwalitatief hoogwaardige houten jaloezieën die tevens geschikt zijn voor de badkamer.

Ook bij deze luxe raambekleding, kun je de juiste stand bepalen van de lamellen waardoor je zelf kun kiezen of je van volledige privacy geniet of gaat voor optimale lichtinval.

Kies uit verschillende kleuren en houttinten

De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houttinten. Doordat we gebruikmaken van hoogwaardige houtsoorten, heb je de kwaliteit en uitstraling van de mooiste houtkleuren. Wil je jouw badkamer uniek, stoer en modern laten ogen? Kies dan voor een speciale ladderband die jouw raam nog mooier maakt. Vivante Bekenkamp levert en monteert shutters in Naarden. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren!

 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook