Vivante Bekenkamp Woninginrichting, de specialist in PVC vloeren

PVC vloeren zijn ideaal in het onderhoud!

Tegenwoordig zijn PVC vloeren één van de meest verkochte vloeren die in Nederland verkocht worden en dat is niet zo vreemd. Wij vinden namelijk dat een vloer zowel mooi als praktisch moet zijn! Zo beschikken steeds meer (nieuwbouw)huizen over vloerverwarming en soms is dat zelfs de hoofdverwarming in het huis. Een pvc vloer is dan uitermate geschikt om die warmte door te laten, zodat het huis snel verwarmt wordt.

Bovendien is een pvc vloer makkelijk in het onderhoud, dat is één van de redenen waarom deze klant gekozen heeft voor de gemakken van deze vloer. Haren van huisdieren en vuiligheid op de grond kan makkelijk verwijderd worden en vlekken trekken niet in de vloer, zoals bij hout.

Luxe Vinyl Vloeren in alle soorten en maten

Huizen in de periode voor 1950 lenen zich goed voor een visgraat patroon in de vloer. Deze klanten wilden de uitstraling van een houten vloer, maar de gemakken van een stenen vloer en laminaat. De prachtige houtprints geven deze vloer de allure van een echte houten vloer.

Het is mogelijk om een PVC vloer te verkrijgen in verschillende vormen en maten. Omdat de vloer geleverd wordt in losse stroken, kunnen wij elke gewenste legmethode toepassen, zodat we een vloer kunnen leveren die past bij jouw huis en wensen.

Oog voor detail

Je kunt natuurlijk een recht patroon prima combineren met een visgraat patroon in hetzelfde huis. Deze klanten hebben ervoor gekozen om de lengte van de hal te accentueren met een pvc vloer die in de diepterichting gelegd is. De brede stroken zorgen voor een extra ruimtelijk gevoel.

Ook aan de details zijn gedacht: het luik dat leidt naar de kruipruimte is voorzien van een mooie afwerking. De vloer loopt namelijk door over dit luik, terwijl het wel opengemaakt kan worden, zonder de pvc vloer te verwijderen. Ideaal!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook