Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Laat je inspireren door deze mooie projecten die wij bij onze klanten mochten uitvoeren.

Onze klanten, jouw referentie

In de loop van de jaren hebben wij al veel mooie producten mogen plaatsen bij onze klanten. Onder het kopje 'referenties' vind je een aantal van die mooie projecten.

Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen leveren? Neem dan een kijkje op de rest van de website of kom langs in een van onze showrooms. Wij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloeren, gordijnen, shutters en raamdecoratie van Luxaflex en Verosol.


Maak een afspraak

PVC vloer Hilversum

In Hilversum mochten wij deze vloer voorzien van een prachtige PVC vloer met een visgraat patroon. In dit interieur is gekozen voor moderne meubels, gecombineerd met de nostalgische elementen van het glas-in-lood. Het huis stamt rond het jaar 1900. Met onze speciale ondervloer is het mogelijk om op een houten vloer een PVC vloer te leggen.


Lees meer en bekijk de foto's

Vouwgordijnen in Bussum

In Bussum mochten wij bij deze klanten verschillende soorten vouwgordijnen plaatsen. In de slaapkamers is er gekozen voor transparante gordijnen van stof, zodat er overdag wel privacy gecreëerd kan worden en er ook nog zicht naar buiten is. In de nacht zijn de gordijnen gesloten ter verduistering.


Lees meer en bekijk de foto's

PVC vloer in Loosdrecht

Deze klant in Loosdrecht woont al jaren in hetzelfde huis maar wilde het interieur een frisse nieuwe uitstraling geven. De laminaatvloer is vervangen door een prachtige PVC vloer, in een visgraat patroon gelegd. De okergele meubels passen perfect bij de licht eiken vloer.


Lees meer en bekijk de foto's

Shutters in Blaricum

In Blaricum mochten wij het hele huis voorzien van JASNO shutters. In de eetkamer, kelder, woonkamer en hal zijn de ramen voorzien van deze prachtige raambekleding. Benieuwd naar het eindresultaat? Klik dan op de knop hieronder en bekijk alle foto's


Lees meer en bekijk de foto's

Shutter in Hilversum

Bij deze klant in Hilversum mochten wij deze driehoekige shutters plaatsen. Deze raampartij loopt in een driehoek met rond afbuigende zijkanten, met in het midden een draai-kiep raam. Met JASNO shutters kunnen wij in iedere situatie raamdecoratie plaatsen. Bij deze klant mochten wij tevens de badkamer voorzien van shutters.


Lees meer en bekijk de foto's

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Desso
Jasno
Moduleo
Forbo
Romo
Black Edition
Wind