Vouwgordijnen bij Vivante Bekenkamp

Vouwgordijnen op maat in regio Hilversum, Bussum en Laren

 

✔ Verschillende stoffen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Voor vouwgordijnen op maat reken je op Vivante Bekenkamp. Bij ons profiteer je namelijk van:

  • Advies in onze winkels in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse

 

"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Kies uit de mooiste gordijnstoffen van merken als Christian Fischbacher, De Ploeg, Kendix, Chivasso, Carlucci en Kobe. Het beste kun je langskomen in onze winkels voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Vouwgordijnen zijn een toegevoegde waarde in je interieur

Laat ze neer of vouw ze op. Wanneer je gaat voor vouwgordijnen heb je een ruime keus uit de beschikbare (gordijn)stoffen. Kies kleur, transparantie en dessin om ervoor te zorgen dat je unieke raamdecoratie hebt hangen.

Vouwgordijnen kunnen voor een toegevoegde waarde zorgen in het interieur. Onze uitgebreide collectie bevat stoffen in uni-kleuren, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins.

De vouwgordijnen zijn te koop in diverse transparanties, zodat je zelf de hoeveelheid licht en privacy kunt bepalen. Keuze genoeg voor alle verschillende woonstijlen.

Benieuwd geworden? Loop gerust eens bij ons binnen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn om de op maat gemaakte vouwgordijnen te bewonderen of maak een afspraak voor interieuradvies bij ons.

Vouwgordijnen en gordijnen van dezelfde stof

Onzebinnenhuisadviseurs laten je graag de diverse mogelijkheden en modellen in vouwgordijnen zien.

Heb je een raam met een specifieke afmeting? De vouwgordijnen kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Hierbij staat voorop dat de confectie en afwerking van de hoogste kwaliteit zijn. De vouwgordijnen worden met veel oog voor detail gemaakt.

Bovendien worden onze vouwgordijnen van dezelfde stof gemaakt worden als onze gordijnen. Zo kun je de raamdecoratie laten matchen op kleur en op stofsoort.

Een combinatie van vouwgordijnen en andere raamdecoratie in jouw interieur

Het is mogelijk om van een stof uit onze collectie, een vouwgordijn of ander type gordijn te laten maken.

Zo kunnen jouw vouwgordijnen van dezelfde stof, structuur en dessin zijn als de rest van de gordijnen in huis. Zo creëer je niet alleen sfeer, maar ook eenheid!

Laat je verder informeren over deze mogelijkheid bij Vivante Bekenkamp. We denken graag met je mee.

Koop de mooiste vouwgordijnen

Wij hebben vlamvertragende stoffen voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw te koop staan. Vouwgordijnen geven jouw ruimte een huiselijke en functionele waarde. Deze stoffen voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor vouwgordijnen? Maak een afspraak of kom langs bij Vivante Bekenkamp. In onze showrooms in regio Hilversum, Bussum en Laren laten wij je graag al onze vouwgordijnen zien en vertellen we meer over de mogelijkheden voor op maat gemaakte gordijnen. Daarnaast bieden we uiteraard ook andere gordijnen, zoals rolgordijnen en plisségordijnen. Heb je vragen? Stel deze gerust door te bellen naar 035 6 21 25 10 of door ons contactformulier in te vullen.

Vouwgordijnen kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn?

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook