Shutters kopen? Vivante Bekenkamp is dé raamdecoratie specialist

Shutters op maat in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Voor shutters op maat in regio Naarden, Laren, Bussem en Weesp ga je naar een van de locaties van Vivante Bekenkamp. Hier profiteer je onder andere van advies in de winkels dat wordt afgestemd op jouw wensen, uitgebreid stalenmateriaal en demonstraties van de handige bediening.

"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Shutters op maat in regio Bussum, Laren, Weesp en Naarden: voor elk interieur

Een aanwinst voor elk interieur: op maat gemaakte shutters. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen vrijwel in elke woonstijl.

Bij Vivante Bekenkamp vind je een groot assortiment kleuren en modellen. In onze showrooms praten we je graag bij over de laatste trends. We laten je graag alle mogelijkheden op het gebied van shutters zien in onze filialen in onder andere Bussum en Laren, in de buurt van Weesp en Naarden.

Loop gerust eens binnen bij een vestiging van Vivante Bekenkamp bij jou in de buurt.

Voordelen van houten shutters voor je raam

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de duurzaamheid, de isolerende waarde en het gemak in onderhoud, zijn shutters de perfecte raambekleding.

Het licht wordt dankzij de op maat gemaakte houten shutters op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kun je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren.

Een bedieningslat zorgt voor een snelle en gemakkelijke handeling.

Shutters naar wens gemaakt in de omgeving van Bussum, Laren, Naarden en Weesp

In onze showrooms kun je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, stel je deze shutters helemaal naar jouw stijl, inrichting en wens samen. Daarnaast kun je deze veelzijdige raamdecoratie in vrijwel iedere ruimte in huis toepassen, bijvoorbeeld in je badkamer of slaapkamer, maar ook in je keuken of woonkamer.

Laat je bij Vivante Bekenkamp verbazen over de diversiteit op het gebied van op maat gemaakte shutters.

Kom voor meer informatie over de shutters eens langs bij Vivante Bekenkamp in regio Bussum, Laren, Naarden of Weesp. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en designs. Je kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 035 6 21 25 10.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook