Rolgordijnen kopen? Vivante Bekenkamp is dé raamdecoratie specialist

Rolgordijnen kopen in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Ben je op zoek naar goede rolgordijnen en woon je in regio Bussum, Huizen, Laren of Blaricum? Kom dan naar Vivante Bekenkamp. Bij ons profiteer je onder andere van:

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

De mooiste rolgordijnen koop je bij ons in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Rolgordijnen zijn er voor elke ruimte in huis. De uitgebreide collectie rolgordijnen bij Vivante Bekenkamp bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse kleuren, prachtige patronen, structuren en transparanties.

Voor iedere woonstijl zijn er vele mogelijkheden voor de afwerking of bediening. Hierdoor kan je met jouw rolgordijn een persoonlijk accent geven aan je interieur.

Kom bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, Laren, Huizen of Blaricum eens kijken naar de mogelijkheden op het gebied van rolgordijnen.

De voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en designs, waardoor er altijd wel een gordijn is dat perfect bij je interieur past. Daarnaast zijn ze ook:

  • Duurzaam
  • Isolerende werking
  • Geluiddempend effect

Kom langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Laren, Huizen, Bussum of Blaricum om meer voordelen, adviezen en tips te horen over rolgordijnen. Daarnaast bewonder je hier natuurlijk ook de andere raamdecoratie, zoals onze duorolgordijnen en Luxaflex® shutters.

Brandveilige en vlamvertragende rolgordijnen in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Vivante Bekenkamp bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende rolgordijnen die je in de showrooms in en nabij Hilversum, Bussum, Blaricum, Laren en Huizen kunt bewonderen. De stoffen van deze gordijnen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

In de showrooms van onze woonwinkels laten wij je graag de verschillende collecties en mogelijkheden zien. Kom langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum of maak een afspraak door te bellen naar 035 6 21 25 10.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook