Vivante Bekenkamp adviseert, inspireert en realiseert als het gaat om interieur.

JASNO raamdecoratie shutters op maat bij Vivante Bekenkamp

Eindeloos spelen met de lichtinval in huis en steeds de privacy creëren die je wenst, dat kan met shutters op maat. Deze houten raamdecoratie - geïnspireerd op authentieke louvre luiken - is multifunctioneel en een stijlvolle aanvulling voor je huis. Door de strakke vormgeving en de sfeervolle uitstraling van het hout zijn shutters geschikt voor elk interieur en elk huis.

 

Naast JASNO shutters op maat, beschikken wij ook over JASNO houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale jaloezieen. Alle producten van JASNO blinken uit in precisie en excellentie door het gebruik van natuurlijk en duurzame producten, de gedetailleerde afwerking en kleurkeuzes. Heb je een huis met ronde, vierkante of ovale ramen? Niets is te gek voor JASNO Shutters. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en soorten. Doordat we de shutters op maat maken, is er altijd een oplossing mogelijk, niets is ons te gek. Wij zijn al jaren een officiële JASNO dealer en hebben in de loop van de jaren ervaring opgedaan op het gebied van shutters en voornamelijk op het gebied van speciale vormen. Wij hebben bij verschillende klanten al getooide, ronde, ovale en driehoekige shutters mogen plaatsen, geheel op maat gemaakt. Op zoek naar en suite deuren, paneel shutters of scharnieren de shutters voor grote ramen of tussen twee ruimtes.Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Kom langs in onze showroom in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5, Bussum, Oud Bussummerweg 24, of Laren, Naarderstraat 10A, en bekijk de mogelijkheden, kleuren en vormen van JASNO Shutters. Wilt u bekijken hoe shutters in je huis passen? Download dan nu de JASNO App, beschikbaar in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android). Wij komen graag bij u thuis langs om alles vakkundig op te meten. Wilt u graag een afspraak aan huis? Klik dan hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

JASNO shutters

Shutters van JASNO zijn op maat verkrijgbaar in vier varianten, met ieder unieke eigenschappen. Voor alle shutters geldt dat ze standaard bediend kunnen worden met een verticale bedieningslat. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor Silent View, waarbij de bediening geïntegreerd is in het frame van de shutter. Kies voor JASNO bij Vivante Bekenkamp en kies voor kwaliteit en voor een unieke uitstraling. Op deze shutters krijgt u namelijk levenslange garantie.

 

Uniek is tevens dat JASNO shutters geschikt zijn voor vrijwel alle soorten ramen. Ronde, rechte, draai-kiep-ramen, dakramen, ovale en schuine ramen, niets is te gek.

Prime wood shutters

Prime wood shutters zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerde witte teak hout. Door de flexibele indeling en beschikbaarheid van veel vormen, worden deze shutters het meest verkocht.

 • Geschikt voor alle soorten ramen, dus ook bij ronde, schuine of driehoekige ramen én dakramen;
 • In verschillende kleuren (beits en lak) uit de JASNO-kleur collectie verkrijgbaar. Ook in RAL- en NCS-kleuren verkrijgbaar.
 • Naast 47mm, 63mm, 89 mm ook met XXL brede lamel (114mm) verstelbare lamellen verkrijgbaar. Dit staat geweldig in een modern interieur;
 • Sandblast shutters: geef je shutters een unieke en stoere uitstraling doordat ze gezandstraald zijn.
 • Speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is, kunnen Primewood shutters met hygienilac afgewerkt worden;
 • Primewood shutters zijn vanaf € 465,- per m2 verkrijgbaar.
 •  

Aqualine shutters

Waterbestendig, hét unieke kenmerk van Aqualine shutters en daardoor dé raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Deze shutters maken we namelijk volledig van ABS, een kwalitatief hoogwaardig kunststof.

JASNO shutters zijn uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Shutters op maat gemaakt

Shutters zijn isolerende, sfeer creërende raamdecoraties waarmee je zelf de licht inval kunt regelen. Per luik heb je de keuze of je optimale licht inval wil genieten of dat je kiest voor raamverduistering. Shutters zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten waardoor het product een extra luxe toevoeging aan je interieur is. Je hebt de keuze uit verschillende unikleuren, wittinten of houttinten. Shutters van Vivante Bekenkamp worden thuis opgemeten, op maat geleverd en vakkundig geplaatst door onze specialist. Dus ook dat ronde raampje in de hal en de dubbele tuindeuren in de woonkamer kun je in dezelfde stijl aankleden.

 

Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeelden van JASNO Shutters die wij op maat kunnen leveren. Van en suite deuren tot aan het driehoekige raam op zolder, alles is mogelijk. Liever in het echt zien? Dat kan in onze showroom in Hilversum, Bussum of Laren.

JASNO blinds

Naast shutters op maat levert Vivante Bekenkamp ook houten jaloezieën van het merk JASNO. Met houten jaloezieën, ook wel blinds genoemd, creëer je een unieke sfeer in je woning. Deze op maat gemaakte houten jaloezieën zijn uit te voeren in een zeer uitgebreid aantal kleuren, diverse soorten ladderband en in verschillende lamelbreedtes. De houten jaloezieën van JASNO zijn perfect te combineren met de shutters en passen bij ieder interieur. Het unieke aan de houten jaloezieën van JASNO zit vooral in de details van het product.

 • JASNO houten jaloezieën zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Hierdoor zijn deze blinds tevens geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ook de zijkanten van de lamellen worden meegelakt, waardoor het hout niet kan gaan werken, en dat is lang niet bij andere houten jaloezieën het geval.
 • Onderlat in trapeziumvorm. Nog een detail waar JASNO zich in onderscheidt. De onderlat is namelijk voorzien van een trapezium vorm. Daardoor valt de onderlat zo min mogelijk op en bij het kantelen valt de onderste lamel dan over de onderkant heen. Tevens raakt de onderlat de vensterbank net niet, zodat de vensterbank en de houten jaloezie niet beschadigd raken en de levensduur van de houten jaloezie langer is dan standaard in de markt.
 • Trekkoorden voor en achter de lamellen. Normaal gesproken worden de optrekkoorden van een horizontale jaloezie door de lamellen gevoerd, waardoor er spleten of gaatjes in de lamel zitten. Dat is niet het geval bij JASNO Blinds. De optrekkoorden bevinden zich aan de voorzijde en achterzijde van de lamellen. Dit zorgt ervoor dat als de lamellen gesloten zijn, er zo min mogelijk licht naar binnen schijnt.
 • JASNO houten jaloezieën zijn gemaakt van Paulownia hout. Deze 'prinsessen boom' wordt veelal herplant door mensen waardoor het een duurzame keuze is. Tevens is dit een relatief licht houtsoort waardoor het gehele product niet te zwaar wordt en verkrijgbaar is tot 300 cm breed.
 • Leverbaar met ladderband in 10 mm, 25 mm en 38 mm. Ook leverbaar met ladderkoord in standaard uitvoering of met zogenoemde 'privacy'. De optrekkoorden bevinden zich dan aan de voor- en achterzijde van de lamellen. Ook elektrisch leverbaar!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook