Houten jaloezieën kopen? Vivante Bekenkamp is dé raamdecoratie specialist

Houten jaloezieën kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Houten jaloezieën kopen doe je bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, De Bilt, Baarn, Bussum en Laren. Wij zijn expert op het gebied van raamdecoratie! Wil je een natuurlijke en warme raamdecoratie, die ook een beetje strak is? Dan zijn houten jaloezieën helemaal iets voor jou. Voor meer advies over horizontale jaloezieën ben je van harte welkom bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren.

Houten jaloezieën koop je bij onze woonwinkels in regio Hilversum, Bussum en Laren

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor jouw interieur én je creëert snel de gewenste sfeer. Vivante Bekenkamp bezit een grote collectie jaloezieën. Deze staan garant voor een warme en natuurlijke sfeer in jouw huis of bedrijfspand. Zeker in een moderne woonstijl komen houten jaloezieën goed tot zijn recht. Wil je meer informatie of advies over houten jaloezieën? Of onze aluminium- of vlinderjaloezieën? Kom eens langs bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren om de houten jaloezieën in de showrooms te bewonderen. We helpen je graag verder.

Houten jaloezieën op maat in Hilversum, Bussum en Laren

Houten jaloezieën worden helemaal naar jouw wens gemaakt. Er zijn verschillende houtsoorten, uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband geef je er een eigen draai aan. Vivante Bekenkamp laat je graag alle mogelijkheden zien.

"Laat je inspireren in onze showroom in Hilversum en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Geschikt voor vochtige ruimtes

Wil jij graag houten jaloezieën in jouw badkamer? Geen probleem! De basic lamellen lijken op hout en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Zo is er voor iedere ruimte in jouw huis een passende oplossing. Wil je meer informatie over toepassingen van de verticale lamellen in jouw huis? Of wil je meer weten over onze andere raambekleding, zoals shutters, rolgordijnen en horren? Neem dan contact op met Vivante Bekenkamp.

Brandveilige en vlamvertragende jaloezieën in Hilversum

Vivante Bekenkamp verkoopt vlamvertragende jaloezieën van hout voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze jaloezieën voldoen uiteraard volledig aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Kom naar onze showrooms en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Vivante Bekenkamp adviseert je graag over houten jaloezieën vanuit een van onze vestigingen in Hilversum, Laren of De Bilt. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan naar 035 6 21 25 10.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook