Horren bij Vivante Bekenkamp

Horren kopen in Hilversum, Bussum en Baarn

✔ Hordeuren  ✔ Raamhorren  ✔ Horren op maat​​​​​​

Ben je op zoek naar goede horren in de omgeving van Bussum of Hilversum? Dat is begrijpelijk. Voor de nodige frisse lucht in huis is het heerlijk om de ramen en deuren open te gooien. Uiteraard wil je wel voorkomen dat je hiermee ook insecten naar binnenhaalt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Met horren ventileer je je huis optimaal en houd je ongewenste insecten buiten. Ben je op zoek naar een hor voor raam, deur of schuifpui? In plisségaas of vlakgaas? Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum en Laren heeft standaard én op maat gemaakte horren voor elk raam en elke deur. 

We laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Scharnierende en schuivende hordeuren bij onze winkel in Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Bij onze winkel in Hilversum hebben we een groot assortiment hordeuren. Het verschil zit bijvoorbeeld in scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren. Ook maken we hordeuren op maat.

Schuivende hordeuren zijn de ideale oplossing bij grote deuropeningen. Bij kleinere deuropeningen is een scharnierende hordeur vaak praktischer. Wij adviseren je graag over welke hor het beste bij jouw deur en woonwensen past. 

Zowel scharnierende hordeuren als schuivende hordeuren brengen weer verschillende opties met zich mee. Ga je voor een normale scharnier, een scharnier met zelfsluiter of een dubbelwerkend scharnier? Voor al deze vragen staan de specialisten van Vivante Bekenkamp voor je klaar.

Horren op maat voor ieder raam in regio Bussum, Hilversum en Laren

Het is uiteraard belangrijk dat een hor precies past bij jouw type raam. Een hor op maat zorgt ervoor dat de hor het raam volledig bedekt. Zo ben je ervan verzekerd dat ongedierte buiten blijft en je frisse lucht binnenhaalt. Precies wat je wilt. 

Misschien heb je nog meer specifieke wensen. Wil je de hor zo min mogelijk zien, moet het makkelijk te monteren en demonteren zijn of wil je juist een hor die je niet kan verwijderen?

Wist je dat horren ook kunnen beschermen tegen hooikoorts? Je kunt kiezen voor speciaal gaas dat beschermt tegen pollen.

Bij onze winkel in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn kijken we graag samen welke horren het beste bij jouw raam en wensen passen. 

Persoonlijk interieuradvies

Maak kennis met jouw horrenspecialist in de regio Hilversum, Bussum en Baarn

Wij zijn jouw horrenspecialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment hordeuren, vaste horren en meer! Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor andere raamdecoratie, zoals lamellen, moderne gordijnen en zonwering. Wij kijken graag samen in onze showrooms in Hilversum naar de mogelijkheden voor bij jou thuis. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 035 6 21 25 10 of door ons contactformulier in te vullen.

Horren op maat

We helpen je aan de perfecte hor. Daarom inventariseren we eerst jouw woonwensen. Waar wil je de hor precies plaatsen? Heb je een klassiek of modern interieur? Wil je een vaste hor of ga je voor een flexibele oplossing? Behalve het type deur of raampartij, vormen trouwens ook de afmetingen de basis voor jouw hor op maat. Daarom komen we bij je langs om alles in te meten. Net als dat we jouw hor graag voor je monteren.

Horren kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn?

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.