Duo rolgordijnen bij Vivante Bekenkamp

Duo rolgordijnen bij Vivante Bekenkamp

 

✔ Trendy rolgordijnen  ✔ Elektrische bediening  ✔ Vakkundige montage

Wil je graag duorolgordijnen kopen? Vivante Bekenkamp in regio Hilversum, De Bilt, Baarn, Bussum en Laren is expert op het gebied raamdecoratie. Heel precies de lichtinval regelen doe je met rolgordijnen. De horizontale banen die transparant of verduisterend zijn, kun je ten opzichte van elkaar draaien zodat de lichtinval verandert. Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren laat je graag de mogelijkheden zien.

De mooiste duorolgordijnen vind je in regio Hilversum

Rolgordijnen zijn een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duorolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale aluminium jaloezie. Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten. Meer informatie over duorolgordijnen en andere raamdecoratie geven we je graag bij Vivante Bekenkamp.

Duorolgordijnen op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor duorolgordijnen. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren. Op die manier is er voor iedere ruimte het juiste duorolgordijn te vinden. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

Laat je inspireren in de showroom van Vivante Bekenkamp.

Trendy raamdecoratie in regio Hilversum, Bussum en Laren

Het duorolgordijn is de trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte. Wil je meer weten over duorolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen Vivante Bekenkamp in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Hilversum of maak een afspraak.

Brandveilige, vlamvertragende duorolgordijnen vind je in onze winkels

Vivante Bekenkamp bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duorolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij je de diverse mogelijkheden laten zien.

Kom langs voor meer informatie

Wil je meer informatie over onze rolgordijnen? Kom langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Baarn, De Bilt, Bussum en Laren. Wij laten je graag het volledige assortiment zien! Ontdek in onze uitgebreide showroom wat er allemaal mogelijk is en laat je inspireren. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt e-mailen naar info@vivante-bekenkamp.nl of bellen naar 035 6 21 25 10.

Duo rolgordijnen kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn?

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.