Duo rolgordijnen kopen? Vivante Bekenkamp is dé raamdecoratie specialist

Raamdecoratie op maat kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Wil je graag duorolgordijnen kopen? Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, De Bilt, Baarn, Bussum en Laren is expert op het gebied raamdecoratie. Heel precies de lichtinval regelen doe je met duorolgordijnen. De horizontale banen die transparant of verduisterend zijn, kun je ten opzichte van elkaar draaien zodat de lichtinval verandert. Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren laat je graag de mogelijkheden zien.

Duo rolgordijnen vind je in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn bij Vivante Bekenkamp

Duorolgordijnen zijn een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duorolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten. Meer informatie over duorolgordijnen en andere raamdecoratie geven we je graag bij Vivante Bekenkamp.

Duo rolgordijn, op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor een duo rolgordijn. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren.

Op die manier is er voor iedere ruimte het juiste duo rolgordijn te vinden. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

'Laat je inspireren in de showroom van Vivante Bekenkamp'

 

Trendy raamdecoratie in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Het duo rolgordijn is de trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen Vivante Bekenkamp in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Hilversum of maak een afspraak.

Brandveilige, vlamvertragende duo rolgordijnen bij Vivante Bekenkamp

Vivante Bekenkamp bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij je de diverse mogelijkheden laten zien.

Wij vertellen je graag meer

Meer informatie? Kom langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. Wij laten je graag het volledige assortiment zien!

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook