Duette® Shades kopen? Vivante Bekenkamp is dé raamdecoratie specialist

Luxaflex® Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex kleden het huis aan, isoleren tegen kou en zorgt bovendien voor privacy en voldoende verduistering. Deze prachtige raamdecoratie vind je in de winkels van Vivante Bekenkamp in Baarn, Bussum, De Bilt, Hilversum en Laren. Bij ons profiteer je van:

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Luxaflex® biedt vele soorten raamdecoratie en daarnaast diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze voor bijvoorbeeld Duette® Shades voor jouw huis!"

Duette® Shades isoleren het huis

Duette® Shades zijn de meest effectieve raambekleding die er is. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor een goede akoestiek en extra isolatie. Bij Vivante Bekenkamp vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen. Kom naar onze showrooms in regio Hilversum, goed bereikbaar vanuit onder andere Baarn, Laren en Utrecht, en maak kennis met onze collectie aan Luxaflex® Duette® Shades.

Duette® Shades in drie verschillende transparanties

Duette® Shades zijn bij onze winkels in de omgeving van Utrecht, Hilversum, Baarn en Laren verkrijgbaar in drie transparanties. Zo bepaal je zelf welke mate van privacy je bij jouw woning creëert. Een combinatie van twee verschillende transparanties is natuurlijk ook mogelijk. Een lichtdoorlatende Duette® voor overdag en een met verduisterende stof voor de nacht. Bepaal lichtinval en sfeer met Duette® Shades voor je ramen in bijvoorbeeld Utrecht, Baarn of Hilversum. Kom naar Vivante Bekenkamp!

Duette® Shades: zonwering voor elke afwijkende vorm ramen

Heb je in huis ronde, schuine of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® Shades, net als Plissé® Shades, een perfecte en decoratieve oplossing.

Duette® Shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm. Wil je hier meer over weten? Je bent welkom een kijkje te komen nemen bij de collectie van Duette® in de winkels van Vivante Bekenkamp in regio Hilversum, Utrecht en Baarn.

Bespaar energie en geld met Duette® Shades.

De Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt. De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex® Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Dit kan een besparing van 10 procent op jouw energierekening opleveren. Wil je meer over energiebesparing door shades weten? Kom gerust eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum en omgeving.

Brandveilige en vlamvertragende Duette® Shades

Vivante Bekenkamp bezit een breed assortiment aan plisséshades. Voor iedere woonstijl is er een enorme keus aan mooie exclusieve stoffen, kleuren, patronen en texturen. In onze showrooms laten wij je graag de nieuwste collecties en trends op het gebied van raamdecoratie zien. Daar horen de Duette® Shades zeker bij, maar bijvoorbeeld ook shutters van Luxaflex® en diverse soorten elektrische raamdecoratie voor in jouw huis in bijvoorbeeld Utrecht. Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl.

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook