Image slide
Advies en vakmanschap bij Vivante Bekenkamp
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Verrijk je eigen stijl en interieur met Vivante Bekenkamp
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele aluminium jaloezieën bij Vivante Bekenkamp
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Aluminium jaloezieën in regio Hilversum, Bussum en Laren; op maat gemaakt

Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Vivante Bekenkamp beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit. Indien gewenst kunnen de jaloezieën uiteraard op maat worden gemaakt.

Er zijn verschillende uitvoeringen, breedtes en kleuren mogelijk. Met een ladderband bijvoorbeeld geef je er snel een eigen draai aan. In onze winkel laten wij je graag alle mogelijkheden zien.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Aluminium jaloezieën met eigen design

Ook voor een persoonlijk tintje op jouw aluminium horizontale jaloezie kan je terecht bij Vivante Bekenkamp. Laat bijvoorbeeld een foto of je bedrijfslogo printen op de jaloezieën. Naast diverse personalisatie mogelijkheden kunnen onze stylisten jou ook diverse ideeën aandragen om jouw raamdecoratie 100% eigen te maken.


"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Megaview in aluminium jaloezieën

Wij laten je graag de nieuwe 25 mm Megaview zien. Deze Megaview bied je extra zicht en de privacy waar je misschien naar op zoek was. Deze jaloezieën zijn leverbaar in alle kleuren en sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën. Wanneer je ze echter opent is jouw zicht verdubbeld. Een groot voordeel ten opzichte van de standaard aluminium jaloezie.


Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp

Brandveilige, vlamvertragende aluminium jaloezieën

Ook voor vlamvertragende aluminium jaloezieën voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw ben je bij Vivante Bekenkamp aan het juiste adres. Dit type jaloezie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Een functionele én moderne toevoeging voor de ruimte.


Kom voor meer informatie eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum.