PVC vloeren bij Vivante Bekenkamp

PVC vloeren bij Vivante Bekenkamp

 

✔ Planken, tegels en visgraat  ✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten

Tijd voor een nieuwe vloer in je woonkamer, restaurant of kantoorpand? Een PVC vloer past in iedere ruimte. Het is een mooie vloer met een hippe en natuurlijke uitstraling. Verder zorgt de toplaag voor een slijtvaste vloer met geluiddempende werking. En omdat PVC een vochtbestendig karakter heeft, is de vloer ook de perfecte oplossing voor in de keuken en de badkamer. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van PVC bij Vivante Bekenkamp.​​​​​

De voordelen van een PVC vloer:
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Vochtbestendig
✔ Gaat lang mee 
✔ Geluiddempend
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Onderhoudsvriendelijk
​​​​​​​✔ Verschillende kleuren en dessins

​​​​​​​

Met pvc-vloeren kun je werkelijk alle kanten op. Er is keuze uit veel verschillende soorten waardoor er voor iedere woning wel iets tussen zit. Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur. Ben je toe aan een ander interieur? Ga je binnenkort je eerste woning betrekken? Of zoek je een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Je vindt alles wat je nodig hebt inclusief pvc-vloeren bij onze vestigingen in of nabij Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum.

De voordelen van pvc-vloeren met vloerverwarming

Is de vloerverwarming in huis de hoofdverwarming? Dan is een pvc-vloer een van de beste vloeren om uit te kiezen, aangezien deze vloer inclusief vloerverwarming te leggen is. Een pvc-vloer bestaat uit stroken die, net als bij een laminaatvloer of een houten vloer, per stuk gelegd worden op de grond. De vloer wordt volledig verlijmd op de ondergrond, maar kan als de vloer beschadigd raakt altijd weer eenvoudig vervangen worden. De pvc-stroken zijn stevig maar dun genoeg om de warmte van de vloerverwarming goed door te laten. Als de warmte eenmaal door de vloer omhoog komt, isoleren deze stroken bovendien de vloer ook weer, waardoor de warmte minder snel uit het huis kan ontsnappen. Wist je bovendien dat pvc-vloeren in iedere ruimte gelegd kunnen worden? Ze kunnen dus ook gelegd worden in de badkamer of in het toilet. Onze pvc-vloeren zijn altijd voorzien van een speciale afwerking waardoor de vloer niet te glad wordt en geschikt is voor vochtige ruimtes. Nog een voordeel van een pvc-vloer in uw woning in Baarn is dat vloeren onderhoudsarm zijn en slechts met water schoongemaakt hoeven te worden. Wij beschikken daarnaast over speciale schoonmaakmiddelen om de vloer extra goed te reinigen. Onze pvc-vloeren beschikken over een extra slijtvaste toplaag, waarmee pvc-vloeren ook geschikt zijn voor ruimtes in onder andere Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum. die intensief gebruikt worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hal en de woonkamer.

Recht patroon: strak en rustig

Pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse patronen, vormen, kleuren en formaten. Voor iedere woning is er een eigen stijl. Voor kleinere oppervlaktes adviseren wij een pvc-vloer gelegd in een recht patroon. Op die manier lijkt de ruimte optisch groter dan wanneer je kiest voor een visgraat of een drukker vloerpatroon. Ook in lang uitgerekte ruimtes is ons advies om de vloer te voorzien van een recht patroon om de lengte te accentueren. Kies daarnaast ook uit verschillende breedtes van onze pvc-stroken. Voor een extra strak en rustige uitstraling zijn onze XL pvc-stroken de beste keuze.

Pvc-vloeren zijn ook mogelijk in oude woningen

Sta je op het punt om een huis dat gebouwd is voor 1960 te kopen of heb je een huis met een houten vloer? Ook dan is het mogelijk om een pvc-vloer bij ons te kopen inclusief laten leggen in je woning in Baarn of omgeving. Wij voorzien de vloer van een massieve ondervloer waarop wij het pvc verlijmen. Zo is het mogelijk om die prachtige jaren 30 woning ook te voorzien van een pvc-vloer in visgraatpatroon. Kom voor het beste advies over pvc-vloeren langs in een van onze showrooms in of nabij Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum.. Wij adviseren om foto's en globale maten van de woonruimtes mee te nemen. Zo krijgen onze adviseurs een goede indruk van de woning en de mogelijkheden wat betreft je pvc-vloer, inclusief het leggen hiervan.

Moduleo Moods: speciale patronen voor een bijzonder interieur

Op zoek naar een unieke vloer in verschillende kleuren of met een bijzonder patroon? Ook dan kies je voor pvc-vloeren! Wij beschikken over de volgende speciale vloeren en patronen:

  • · Hexagon-patroon
  • · Hongaarse punt
  • · Hollands patroon
  • · Pvc-betonlook tegels
  • · Moduleo MOODS, diverse bijzondere patronen.

Onze unieke Moduleo MOODS collectie staat bekend om de verscheidenheid aan bijzondere patronen zoals in een Wybertjes-vorm, een zeshoek en klein visgraatpatroon. Deze pvc-vloer schaf je bij ons aan inclusief het laten leggen ervan.

​​

Prachtige bies-afwerking

Wil je een onderhoudsvriendelijke vloer mét de uitstraling van een echte houten vloer? Dan hebben wij de perfecte toevoeging aan jouw pvc-vloer, namelijk een bies afwerking. Deze afwerking komt het best tot zijn recht in combinatie met een visgraatpatroon. De bies leggen we rondom alle muren, kozijnen en rond de keuken volledig in een kleur die past bij de vloer. De donkeren lijn geeft extra contrast tussen de visgraatvloer en de bies, waardoor deze afwerking nog meer opvalt. Een echte eyecatcher dus onder de pvc-vloeren van onze woonwinkels in regio Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum.

Kom langs in een vestiging en kies een pvc-vloer inclusief laten leggen

Onze specialisten nemen graag de tijd voor je in de vestiging in de regio Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum. voor advies en meer informatie over de pvc-vloeren. Uiteraard is het ook mogelijk dat je een pvc-vloer bij ons komt kopen inclusief laten leggen. Wil je meer informatie over een pvc-vloer inclusief het leggen ervan? Neem contact op met Vivante Bekenkamp via 035 6 21 25 10 en maak een afspraak. Of e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl.

PVC vloer kopen in de regio Soest, Baarn, Eemnes, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Laren en Blaricum?

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.