PVC vloer Utrecht

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Wanneer je graag PVC vloeren wilt aanschaffen in omgeving Bussum, De Bilt, Utrecht en Almere zit je bij ons helemaal goed. Vivante Bekenkamp heeft namelijk verschillende vestigingen tussen deze twee steden, waardoor er altijd een locatie voor jou in de buurt zit. Daarbij heb je bij ons de keuze uit verschillende vloeren.

PVC vloeren in omgeving Utrecht en Almere

Kiezen voor een PVC is in veel opzichten gunstig. Zo is het mogelijk om deze vloer in iedere ruimte te leggen, dus ook in de badkamer of toilet. Daarbij voorzien wij de vloer van een speciale afwerking, waardoor de vloer niet glas is en zelfs in vochtige ruimtes goed blijft. Bovendien is dit ook de ideale vloer voor vloerverwarming! Wanneer jouw hoofdverwarming in de vloer zit, is dit type vloer de beste keuze. De PVC vloeren die wij verkopen nabij Bussum, De Bilt, Utrecht en Almere zijn dun, maar zeer stevig. Hierdoor kan de warmte goed doorgelaten worden. De vloer wordt goed geïsoleerd wanneer de warmte eenmaal door de vloer omhoog komt, waardoor de warmte minder snel uit het huis kan ontsnappen. Wist je ook al dat deze vloeren onderhoudsarm zijn? Gebruik slechts wat water en de vloer is weer schoon. Voor een extra goede reiniging zijn er speciale schoonmaakmiddelen beschikbaar voor dit type vloer.

Bezoek een van onze filialen

Wil je graag hulp bij het uitkiezen van PVC vloeren, dan bezoek je eenvoudig een van onze vestigingen tussen Utrecht en Almere. Zo hebben we in bijvoorbeeld Hilversum en Laren een showroom waarbij we je graag meer over onze vloeren vertellen. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl of bel het desbetreffende filiaal. Dan staan we je graag te woord.