Welkom bij Vivante Bekenkamp-Baarn

Welkom bij Vivante Bekenkamp Baarn. Specialist op het gebied van PVC vloeren, tapijt, vinylvloeren, gordijnen, Luxaflex raambekleding, JASNO Shutters en behang. De fraaie en gezellige showroom is te vinden midden in het centrum van Baarn. Baarn heeft een rijk aanbod van winkels in een autovrij centrum. Dit maakt, naast andere bezienswaardigheden van het dorp, dat Vorstelijk Baarn graag bezocht wordt door mensen uit de gehele regio en soms ook daarbuiten.

Wat kun je van ons verwachten?

De winkel aan de Nieuwstraat 24 is bij velen bekend onder de naam Jan Buis. Hij heeft in 2019 het stokje overdragen aan ons bedrijf Vivante Bekenkamp.

In Baarn word je enthousiast geholpen door Elza Pape en haar team. Zij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van woninginrichting en halen hun voldoening uit het creëren van een fijn en sfeervol thuis voor de klant. Dus, je bent van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee inventariseren wij alle wensen en geven wij uitgebreid advies over de verschillende producten.

Tijd en aandacht voor de klant is waar wij het onderscheid in willen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om adviseurs en eigen monteurs tot onze beschikking te hebben met kennis en expertise van de producten. Het klantencontact stopt zeker niet bij de verkoop van een product, maar krijgt vervolg in de vorm van uitgebreide service en garantie. Wij meten en plaatsen in onder meer Baarn, Soest, Amersfoort, Leusden in 't Gooi en Utrecht en omstreken. 

✔ Deskundig advies
✔ Maatwerk producten
✔ Inmeten door een expert
✔ Stoffering en montage door eigen personeel
✔ 5 jaar garantie
✔ Uitgebreide collectie van gerenommeerde merken

De mooiste vloeren

Kies bij ons uit een ruime collectie aan PVC, laminaat, tapijt, vinyl en marmoleumvloeren. Kies je voor een moderne betonlook PVC vloer in de keuken, een warm tapijt op de slaapkamer of toch die visgraat vloer in de woonkamer? In onze showroom laten wij graag alle voordelen zien en is het ook mogelijk om de vloerstalen mee naar huis te nemen. Maak bovendien de vloer af met bijpassende plinten in iedere gewenste hoogte.

Alles voor raam en deur

Raamdecoratie

Kies uit houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, Duette Shades, Silhouette Shades, Plissé Shades, (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen en verticale jaloezieën. Een tip van ons: kies voor elektrische bediening voor ultiem woonplezier!

JASNO shutters

Shutters zijn geschikt voor ieder raam en worden op maat gemaakt in iedere raamvorm. Dus ook dat ronde raam! De houten lamellen geven het huis een luxueuze allure waarmee je bovendien kan spelen met de lichtinval.

Horren voor ramen en deuren

Houd muggen en andere insecten buiten het huis met onze maatwerk horren van Luxaflex. De populaire plisséhordeuren zijn geschikt voor enkele deuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Onze raamhorren zijn geschikt voor elk raam!

Gordijnen en vitrages

Wil jij ook sfeer en kleur aanbrengen met prachtige gordijnen? In onze showroom bieden wij de keuze uit vele soorten gordijnstoffen van merken als Kendix, Kobe, Chivasso, Carlucci, De Ploeg, Holland Haag, Jab en Artelux. Gordijnen zijn er in verschillende structuren en wevingen. Vitrage en Inbetween gordijnen creëren privacy overdag en doorzicht naar buiten. Verduisterende gordijnen of overgordijnen creëren juist privacy in de avond en zijn extra isolerend. Onze interieurspecialisten assisteren je bij het maken van de juiste keuze. Bovendien worden gordijnen door onze specialisten op locatie ingemeten.

Contactgegevens

Nieuwstraat 24
3743 BL Baarn
(035) 541 26 00 
Info@vivante-bekenkamp.nl
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
 
Op de maandag ben je van harte welkom in onze winkel in Hilversum, Bussum, De Bilt of Nijhof Baarn.
Op de zondag ben je van harte welkom in onze winkel in Nijhof Baarn.
 

Telefonische Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
 

Feestdagen

1e Paasdag gesloten
2e paasdag gesloten

Hemelvaartsdag gesloten
1e Pinksterdag gesloten
2e Pinksterdag gesloten
24 december geopend van 10.00 tot 16.00
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten
31 december geopend van 10.00 tot 16.00
1 januari gesloten