Online advies en showroom

Tijden en middelen veranderen maar wij blijven onze klanten voorzien van maatwerk advies. Als specialist in maatwerk woninginrichting hebben we voor deze situatie twee nieuwe mogelijkheden aan onze dienstverlening toegevoegd:

  • (Video)bellen met aan adviseur voor een advies op afstand.
  • Advies- of inmeetgesprek op locatie met één van onze adviseurs.
 
Update 11 februari 2021:

Wij zijn volledig telefonisch bereikbaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden van persoonlijk en maatwerk advies. Zowel via een online videoverbinding (via Zoom, Facetime of Whatsapp) laten wij zien hoe wij uw woonwensen kunnen invullen. Zichtstalen kunnen wij bij u op locatie langs brengen. 

Bovendien kunnen wij uw producten inmeten en plaatsen. Daarvoor dient u in een andere ruimte te zijn dan de inmeter of stoffeerder. Wij hanteren minstens 1,5 meter afstand als overleg met u als klant noodzakelijk is. 

Klik hier om een videogesprek te starten

Wilt u dat wij u op een gewenst tijdstip een uitnodiging sturen voor een videogesprek? Vul dan ons contactformulier in door op de knop hieronder te drukken.

Online advies van onze interieurstylist

Maak van je huis je eigen thuis! Daar wil onze interieurstylist José Kroon je graag bij helpen. En omdat wij begrijpen dat je nu liever thuis blijft, geven wij nu ook advies online via een persoonlijk videogesprek. Dus sta je op het punt je huis te voorzien van een nieuw interieur? Druk dan op de knop hieronder en neem direct contact met ons op via Whatsapp. Wij geven dan direct de mogelijkheid om een persoonlijk videogesprek te starten. Dat doe je door rechtsbovenin op het video-icoontje te drukken. Heb je vragen over de opties die wij aanbieden of wil je ons eerst telefonisch spreken? Bel dan naar 035-6212510 en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier om een videogesprek te starten met José Kroon