Online showroom

Online advies gesprek vanaf nu mogelijk!

Tijden en middelen veranderen maar wij blijven onze klanten voorzien van maatwerk advies. Als specialist in maatwerk woninginrichting hebben we voor deze situatie twee nieuwe mogelijkheden aan onze dienstverlening toegevoegd:

  • (Video)bellen met aan adviseur voor een advies op afstand.
  • Private shopping; de zekerheid dat u de enige klant bent in de winkel

Omdat wij begrijpen dat u niet altijd naar onze showroom wilt of kunt komen, bieden wij een video service aan zodat wij online een adviesgesprek met u kunnen starten. Zo kunnen wij uw wensen inventariseren en de juiste oplossing aanbieden. Bovendien kunnen we via de video verbinding de producten direct aan u laten zien. Door op onderstaande link te drukken.

Klik hier om een videogesprek te starten

Heeft u liever een afspraak in de showroom of wilt u dat wij u op een gewenst tijdstip een uitnodiging sturen voor een videogesprek? Vul dan ons contactformulier in door op de knop hieronder te drukken.

Online advies van onze interieurstylist

Maak van je huis je eigen thuis! Daar wil onze interieurstylist José Kroon je graag bij helpen. En omdat wij begrijpen dat je nu liever thuis blijft, geven wij nu ook advies online via een persoonlijk videogesprek. Dus sta je op het punt je huis te voorzien van een nieuw interieur? Druk dan op de knop hieronder en neem direct contact met ons op via Whatsapp. Wij geven dan direct de mogelijkheid om een persoonlijk videogesprek te starten. Dat doe je door rechtsbovenin op het video-icoontje te drukken. Heb je vragen over de opties die wij aanbieden of wil je ons eerst telefonisch spreken? Bel dan naar 035-6212510 en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier om een videogesprek te starten met José Kroon