Welkom bij Vivante Bekenkamp Hilversum

Welkom bij Vivante Bekenkamp Hilversum. In onze grote showroom op de 1e etage vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, shutters en behang. Alle producten worden op maat geleverd en volledig geïnstalleerd en gestoffeerd naar de wensen die jij ons doorgeeft. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles helemaal naar wens verloopt.

Wij vormen één bedrijf met Ambiance Zonwering van der Wal, bereikbaar via de begane grond in hetzelfde pand als Vivante Bekenkamp. Daar kun je terecht voor zonweringen, horren, rolluiken en terrasoverkappingen.

Maak kennis met ons!

Op deze locatie hebben wij de grootste collectie pvc vloeren met merken als Moduleo, VT wonen, Therdex en onze huiscollectie. Onze zichtstalen lenen wij ook uit aan onze klanten zodat je de kleuren thuis kunt bekijken. Op het gebied van raamdecoratie beschikken wij over de grootste Luxaflex collectie in onze Gallery Shop. Van alle producten kunnen wij vrijwel alle opties laten zien, ook met de populaire elektrische bedieningen.

Tijd en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom hebben wij eigen adviseurs en monteurs tot onze beschikking met kennis en expertise van de producten. Alle producten kunnen in de showroom uitgekozen worden, waarna onze adviseurs alles vakkundig inmeten bij jou thuis. Het klantencontact stopt zeker niet bij de verkoop van een product, maar krijgt vervolg in de vorm van uitgebreide service en garantie.

In Hilversum word je enthousiast geholpen door Kimberley Colijn en haar team. Zij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van woninginrichting en creëren samen met de klant de mooiste woonsituaties. Je bent van harte welkom voor vrijblijvend advies op maat!

✔ Deskundig advies
✔ Maatwerk producten
✔ Inmeten door een expert
✔ Stoffering en montage door eigen personeel
✔ 5 jaar garantie
✔ Uitgebreide collectie van gerenommeerde merken

Gordijnen

De sfeermaker in elk interieur

Wil jij ook sfeer en kleur aanbrengen met prachtige gordijnen? In onze showroom bieden wij de keuze uit vele soorten gordijnstoffen van merken als Kendix, Kobe, Chivasso, Christian Fischbacher, Romo, Black Edition, Carlucci, De Ploeg, Holland Haag, Jab en Artelux. Gordijnen zijn er in verschillende structuren en wevingen. Vitrage en Inbetween gordijnen creëren privacy overdag en doorzicht naar buiten. Verduisterende gordijnen of overgordijnen creëren juist privacy in de avond en zijn extra isolerend. Onze interieurspecialisten assisteren je bij het maken van de juiste keuze. Bovendien worden gordijnen door onze specialisten op locatie ingemeten.

Vloeren

Kies bij ons uit een ruime collectie aan pvc, laminaat, tapijt, vinyl en linoleumvloeren. Kies je voor een moderne betonlook pvc vloer in de keuken, een warm tapijt op de slaapkamer of toch die visgraat vloer in de woonkamer? In onze showroom laten wij graag alle voordelen zien en is het ook mogelijk om de vloerstalen mee naar huis te nemen. Maak bovendien de vloer af met bijpassende plinten in iedere gewenst hoogte.

Raamdecoratie

Van merken als Luxaflex en Sunway

Een avondje film kijken, lekker lang uitslapen of uitgebreid tafelen. De juiste raamdecoratie zorgt er in deze situaties voor dat er geen inkijk is, het donker genoeg is om te slapen en dat de ramen aangekleed zijn. In onze showroom vind je alle soorten raamdecoratie. Kies uit houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, Duette Shades, Silhouette Shades, Plissé Shades, (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen en verticale jaloezieën. Een tip van ons: kies voor elektrische bediening voor ultiem woonplezier!

JASNO Shutters

Shutters zijn geschikt voor ieder raam en worden op maat gemaakt in iedere raamvorm. Dus ook dat ronde raam! De houten lamellen geven het huis een luxueuze allure waarmee je bovendien kan spelen met de lichtinval. Onze JASNO shutters zijn bovendien geschikt in badkamers en op draai-kiepramen.

Horren voor deur en raam

Houd muggen en andere insecten buiten het huis met onze maatwerk horren van Luxaflex. De populaire plisséhordeuren zijn geschikt voor enkele deuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Moeten de ramen open om de ruimte te luchten? Dan zijn raamhorren onmisbaar! Kom langs in onze showroom en krijg advies over de beste toepassing in jouw huis.

 

Contactgegevens

Nieuwe Havenweg 5
1261 BG Hilversum
(035) 621 25 10
Info@vivante-bekenkamp.nl
 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 -  17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
 
Op de zondag ben je van harte welkom in onze winkel in Nijhof Baarn.
 

Telefonische Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
 

Feestdagen

1e Paasdag gesloten
2e Paasdag geopend van 11:00 tot 17:00
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag geopend van 11:00 tot 17:00
1e Pinksterdag gesloten
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00
24 december geopend van 10.00 tot 16.00
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten
31 december geopend van 10.00 tot 16.00
1 januari gesloten
 
 

Neem hier een kijkje in onze showroom