Welkom bij Vivante Bekenkamp-De Bilt

Welkom bij Vivante Bekenkamp De Bilt. In onze showroom vind je alles op het gebied van pvc vloeren, vloerkleden, Luxaflex raamdecoratie, gordijnen en tapijten. Alle producten worden op maat geleverd en volledig geïnstalleerd en gestoffeerd naar de wensen die je ons doorgeeft. Wij bedienen onze klanten in de regio De Bilt, Zeist, Bilthoven, Utrecht, Houten, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk en Driebergen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles helemaal naar wens verloopt.

Wij bieden jou maatwerk woonplezier!

Welkom bij Vivante Bekenkamp De Bilt. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters en horren. In onze nieuwe showroom op de Hesseweg 125 laten wij graag alle soorten pvc vloeren, vloerbedekking, vinylvloeren, gordijnen met bijbehorende gordijnrailsen, Luxaflex raamdecoratie en horren, JASNO shutters en exclusief behang zien.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee inventariseren wij alle wensen in onze showroom en geven wij uitgebreid advies over de verschillende producten. Tijd en aandacht voor de klant is waar wij het onderscheid in willen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om adviseurs en eigen monteurs tot onze beschikking te hebben met kennis en expertise van de producten. Het klantencontact stopt zeker niet bij de verkoop van een product, maar krijgt vervolg in de vorm van uitgebreide service en garantie.

In De Bilt word je enthousiast geholpen door Nikki Polder en haar team. Zij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van woninginrichting en geven interieuradvies op maat zodat de kleuren en materialen perfect op elkaar aansluiten. Dus, je bent van harte welkom om eens bij ons binnen te lopen!

Ben je bovendien op zoek naar zonwering of een overkapping voor je terras? Samen met Ambiance Zonwering van der Wal vormen wij één bedrijf en kunnen wij voorzien in zowel aankleding van de woning als de tuin.

✔ Deskundig advies
✔ Maatwerk producten
✔ Inmeten door een expert
✔ Stoffering en montage door eigen personeel
✔ 5 jaar garantie
✔ Uitgebreide collectie van gerenommeerde merken

 

Maatwerk raamdecoratie

Van merken als Luxaflex en Sunway

Een avondje film kijken, lekker lang uitslapen of uitgebreid tafelen. De juiste raamdecoratie zorgt er in deze situaties voor dat er geen inkijk is, het donker genoeg is om te slapen en dat de ramen aangekleed zijn. In onze showroom vind je alle soorten raamdecoratie. Kies uit houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, Duette Shades, Silhouette Shades, Plissé Shades, (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen en verticale jaloezieën. Een tip van ons: kies voor elektrische bediening voor ultiem woonplezier!

De mooiste vloeren

Kies bij ons uit een ruime collectie aan pvc, laminaat, tapijt, vinyl en marmoleumvloeren. Kies je voor een visgraat pvc-vloer in de woonkamer, warme vloerbedekking op de slaapkamer of betonlook vloer in de keuken? In onze showroom laten wij graag alle voordelen zien en is het tevens mogelijk om de vloerstalen mee naar huis te nemen. Maak bovendien de vloer af met bijpassende plinten in iedere gewenste hoogte.

JASNO shutters - spelen met het licht in huis

Shutters zijn geschikt voor ieder raam en worden op maat gemaakt in iedere raamvorm. Dus ook dat ronde raam! De houten lamellen geven het huis een luxueuze allure waarmee je bovendien kan spelen met de lichtinval. Onze JASNO shutters zijn te plaatsen in badkamers en op draai-kiepramen.

Gordijnen - de sfeermaker in huis

Ook sfeer en kleur aanbrengen met prachtige gordijnen? In onze showroom bieden wij de keuze uit vele soorten gordijnstoffen van merken als De Ploeg, Christian Fischbacher, Carlucci, Kendix, Kobe, Chivasso, Holland Haag, Jab en Artelux. Gordijnen zijn er in verschillende structuren, wevingen en plooiafwerkingen. Vitrage en Inbetween gordijnen creëren privacy overdag en doorzicht naar buiten. Verduisterende gordijnen of overgordijnen creëren juist privacy in de avond en zijn extra isolerend. Onze interieurspecialisten assisteren je bij het maken van de juiste keuze. Bovendien worden gordijnen door onze specialisten op locatie ingemeten.

Horren op maat voor elke deur en raam

Er is niets vervelender dan muggen en andere insecten die ongewenst je huis binnendringen. Kies daarom voor maatwerk horren van Luxaflex. De populaire plisséhordeuren zijn geschikt voor enkele deuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Moeten de ramen open om de ruimte te luchten? Dan zijn raamhorren onmisbaar! Kom langs in onze showroom en krijg advies over de beste toepassing in jouw huis.

Contactgegevens

Hessenweg 125
3731 JG De Bilt
(030) 307 57 58
Info@vivante-bekenkamp.nl
 

Openingstijden Showroom

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten 
 
Op de zondag ben je van harte welkom in onze winkel in Nijhof Baarn.
 
 

Telefonische Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
 

Feestdagen

1e Paasdag gesloten
2e paasdag geopend van 11.00 tot 17.00
Hemelvaartsdag geopend van 11.00 tot 17.00
1e Pinksterdag gesloten
2e Pinksterdag gesloten
24 december geopend van 10.00 tot 16.00
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten
31 december geopend van 10.00 tot 16.00
1 januari gesloten