Welkom bij Vivante Bekenkamp Bussum

Welkom bij Vivante Bekenkamp Bussum. Krijg vrijblijvend advies op het gebied van pvc vloeren, laminaat, marmoleum, behang, raambekleding van Luxaflex, JASNO shutters en gordijnen.

In onze showroom vind je een groot aanbod in producten en merken zoals Kendix, de Ploeg, Forbo, Moduleo, Luxaflex, Verosol, Sunway en JASNO. Bovendien vormen wij samen met Ambiance Zonwering van der Wal één bedrijf. Wij kunnen het huis dus ook voorzien van zonweringen, horren, rolluiken of overkappingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis of wil je een persoonlijk adviesgesprek aan huis met één van onze adviseurs of met onze styliste? Maak dan nu een afspraak en wij kijken dan samen naar de wensen en naar de mogelijkheden om tot een maatwerk oplossing te komen met betrekking tot de vloeren, interieur en raambekleding en gordijnen.

De specialist op het gebied van woninginrichting

In Bussum ontvang je maatwerk advies van Phyllis Ruisendaal en haar enthousiaste team. Zij hebben in de afgelopen jaren de juiste expertise opgebouwd op het gebied van woninginrichting en kijken samen met de klant naar de woonwensen om tot de beste woonsituatie te komen.

Na een bezoek aan onze showroom komt een van onze adviseurs graag bij jou thuis langs om alle producten in te meten. Onze eigen stoffeerders en monteurs plaatsen alles vakkundig en leveren alles ook netjes op. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en vinden service heel belangrijk. Ook als alles geplaatst is staan onze servicemonteurs altijd voor je klaar.

Op zoek naar gordijnen of vouwgordijnen dan zijn de merken De Ploeg, Fischbacher, Kobe, Carlucci, Chivasso en JAB nog maar een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod in gordijnstoffen. Ook in vloeren hebben wij een ruim aanbod. Kom gerust eens langs om onze prachtige PVC-vloeren van Therdex, Moduleo en onze huiscollectie te bekijken. Wil je iets bijzonders dan leggen wij de vloer in visgraat of hongaarse punt of zelfs met band en bies.

In onze showroom is bovendien de grootste Luxaflex Raamdecoratie Shop van Nederland te vinden. Wij kunnen vrijwel alle opties, stoffen en bedieningen laten zien. Alle Luxaflex producten zijn bovendien met elektrische bediening te verkrijgen, ideaal om andere apparaten in huis aan elkaar te verbinden en het huis nog slimmer te maken!

✔ Deskundig advies
✔ Maatwerk producten
✔ Inmeten door een expert
✔ Stoffering en montage door eigen personeel
✔ 5 jaar garantie
✔ Uitgebreide collectie van gerenommeerde merken
 

Gordijnen en vitrages

Wil jij ook sfeer en kleur aanbrengen met prachtige gordijnen? In onze showroom bieden wij de keuze uit vele soorten gordijnstoffen van merken als Kendix, Kobe, Chivasso, Christian Fischbacher, Carlucci, De Ploeg, Holland Haag, Jab en Artelux. Gordijnen zijn er in verschillende structuren en wevingen. Vitrage en Inbetween gordijnen creëren privacy overdag en doorzicht naar buiten. Verduisterende gordijnen of overgordijnen creëren juist privacy in de avond en zijn extra isolerend. Onze interieurspecialisten assisteren je bij het maken van de juiste keuze. Bovendien worden gordijnen door onze specialisten op locatie ingemeten.

Vloeren, door ons vakkundig gelegd

Kies bij ons uit een ruime collectie aan PVC, laminaat, tapijt, vinyl en linoleumvloeren. Kies je voor een moderne betonlook PVC vloer in de keuken, een warm tapijt op de slaapkamer of toch die visgraat vloer in de woonkamer? In onze showroom laten wij graag alle voordelen zien en is het ook mogelijk om de vloerstalen mee naar huis te nemen. Maak bovendien de vloer af met bijpassende plinten in iedere gewenste hoogte.

Raamdecoratie op maat gemaakt

Van merken als Luxaflex, Sunway en JASNO

Een avondje film kijken, lekker lang uitslapen of uitgebreid tafelen. De juiste raamdecoratie zorgt er in deze situaties voor dat er geen inkijk is, het donker genoeg is om te slapen en dat de ramen aangekleed zijn. In onze showroom vind je alle soorten raamdecoratie. Kies uit houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, Duette Shades, Silhouette Shades, Plissé Shades, (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen, paneel gordijnen en verticale jaloezieën. Een tip van ons: kies voor elektrische bediening voor ultiem woonplezier!

JASNO Shutters

Shutters zijn luxueuze en natuurlijke raamdecoraties, geschikt voor ieder raam en worden op maat gemaakt in iedere raamvorm. Dus ook dat ronde raam! De houten lamellen geven het huis een rijke allure waarmee je bovendien kan spelen met de lichtinval. Onze JASNO shutters zijn ook geschikt in badkamers en op draai-kiepramen.

Horren op maat voor elke deur en elk raam

Houd muggen en andere insecten buiten het huis met onze maatwerk horren van Luxaflex. De populaire plisséhordeuren zijn geschikt voor enkele deuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Moeten de ramen open om de ruimte te luchten? Dan zijn raamhorren onmisbaar! Kom langs in onze showroom en krijg advies over de beste toepassing in jouw huis.

Contactgegevens

Oud Bussummerweg 24
1401 SR Bussum
(035) 693 03 58
Info@vivante-bekenkamp.nl
 

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten (geopend in Nijhof Baarn)
 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
 

Feestdagen

1e paasdag gesloten
2e paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
24 december geopend van 10.00 tot 16.00
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten
31 december geopend van 10.00 tot 16.00
1 januari gesloten

Neem een kijkje in onze showroom