Corona maatregelen: Onze showroom is open!

Gezondheid staat voorop

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Zeker nu een groot gedeelte van de tijd voornamelijk thuis wordt doorgebracht is het van belang dat het interieur een fijne en warmte omgeving uitstraalt. Daarom doen wij er juist in deze tijd alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen. Om jouw en onze gezondheid te waarborgen hebben wij maatregelen genomen, naar de adviezen van het RIVM.

Krijg advies op maat!

Wij hebben verschillende maatregelen genomen om jouw gezondheid te waarborgen. Onze showroom zijn geopend en je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Echter, via telefonische consulten geven wij ook persoonlijk woonadvies. Wij selecteren zichtstalen die voldoen aan je wensen die in onze showroom zijn af te halen. Wil je liever advies aan huis? Ook dat kan! Deze afspraak kun je via deze website maken of door te bellen naar ons. 

Onze inmeet- en montageafspraken gaan door zoals je van ons gewend bent. Uiteraard houden wij voldoende afstand tot elkaar en bij voorkeur vragen wij de (binnen)ruimte voldoende te luchten. 

Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis

Bij ons zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek

Onze showrooms zijn momenteel gesloten maar wij blijven advies op maat aanbieden via online videogesprekken of bij je thuis. Wij houden uiteraard voldoende afstand tot elkaar en vragen om de (binnen)ruimte voldoende te ventileren. Uiteraard verzoeken wij om het bezoek uit te verplaatsen wanneer je verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij de klant thuis (inmeten/monteren/repareren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 1,5 meter. Wij vragen je om tijdens de plaatsing van de producten plaats te nemen in een andere ruimte, buiten of tijdelijk ergens anders te zijn. In uiterste gevallen moeten wij deze werkzaamheden op een ander moment uitvoeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze producten bezorgen en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten/leggen van de producten in uw woning.

Vertoont je ziekteverschijnselen, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Is er een afspraak met ons gepland? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, instructiehandleidingen, werkbon etc.