Corona maatregelen

Uw en onze gezondheid staat voorop

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten. Zeker nu u uw tijd voornamelijk thuis moet doorbrengen is het van belang dat het interieur een fijne en warmte omgeving uitstraalt. Daarom doen wij er juist in deze tijd alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en maatregelen. Om uw en onze gezondheid te waarborgen hebben wij maatregelen genomen, naar de adviezen van het RIVM.

Maak een afspraak in onze showroom!

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om langs te komen in onze showroom. Wij zijn uitsluitend te bezoeken op afspraak. Deze afspraak kunt u via deze website maken of door te bellen naar ons. Bovendien geven wij ook advies bij u op locatie!

Voor beide mogelijkheden verzoeken wij u uw wensen kenbaar te maken via ons contactformulier of telefoonnummer zodat wij een afspraak kunnen maken.

Omdat wij begrijpen dat u nu niet naar onze showroom kunt komen, bieden wij een video service aan zodat wij online een adviesgesprek met u kunnen starten. Zo kunnen wij uw wensen inventariseren en de juiste oplossing aanbieden. Bovendien kunnen we via de video verbinding de producten direct aan u laten zien.

Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis

Bij ons zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek

Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt. Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Wij vragen u om tijdens de plaatsing van de producten plaats te nemen in een andere ruimte, buiten of tijdelijk ergens anders te zijn. In uiterste gevallen moeten wij deze werkzaamheden op een ander moment uitvoeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze producten bezorgen en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten/leggen van de producten in uw woning.

Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, instructiehandleidingen, werkbon etc.