Bekenkamp Styling Service

Stylingadvies voor het gehele huis

Een nieuw huis bouwen of de bestaande woning verbouwen, dat is een spannend en enerverend project waar een hoop bij komt kijken. Vele overleggen komen aan bod over grote beslissingen zoals ‘waar komt de keuken’ en ‘zullen wij de muur doorbreken’. Daarnaast zijn ook de kleine beslissingen zoals ‘waar komen de stopcontacten’ en ‘welke kraan willen we hebben’ zeker aan bod.

Wij begrijpen dat die keuzes niet altijd makkelijk gemaakt zijn, zeker als het draait om interieur- en kleurkeuzes. En dat is nu net het gebied waar wij gedreven en ervaren mee zijn en die expertise willen wij maar wat graag met onze klanten delen! Om die reden bieden wij een unieke dienst aan; styling- en interieuradvies voor de gehele woning.

Ik wil graag een stylingadvies inplannen

Wat houdt dit styling- en interieuradvies precies in?

Wij, Vivante Bekenkamp, zijn specialist op het gebied van vloeren, vloerkleden, raambekleding, gordijnen, shutters, wandbekleding en horren. Dit zijn geen opzichzelfstaande producten die zomaar worden aangeschaft maar in harmonie met de meubels en de woning moet staan. Samen met u als klant maken wij een interieurplan waarbij wij kijken welke woonstijl bij u past en stemmen daar het kleurgebruik, de woninginrichting en de styling op af.  

Hoe gaat zo’n advies precies in zijn werk?

Stap 1 – kennismakingsgesprek

Elke samenwerking begint met een gesprek waarin vooral de woonwensen aan de orde komen. In deze eerste 60 tot 120 minuten verkennen wij samen met u de precieze stijl en de mogelijkheden van de woninginrichting om zo een eerste indruk te krijgen.

Stap 2 – Inmeetafspraak op locatie

Aansluitend wordt een inmeetafspraak op locatie gemaakt. Zo zijn wij direct op de hoogte van de situatie en de precieze maten om zo zekerheid te bieden over welke woninginrichting wel of niet geschikt is.

Stap 3 - Kleur en materialisatie voorstel

Bij dit tussentijdse voorstel presenteert onze binnenhuisadviseur in de showroom het eerste concept aan u, bestaande uit het overzicht van de uitgekozen producten en het kleur en materialisatie voorstel. Keuzes die bij creëren van het voorstel zijn gemaakt door de binnenhuisadviseur worden binnen deze presentatie verklaard en doorgenomen waardoor het definitieve concept steeds beter in beeld wordt gebracht. Bovendien kunnen wij u direct alle uitgekozen stoffen, samples en producten in onze uitgebreide showroom laten zien.

Stap 4 – definitieve maatneming

Na stap 2 en 3 kunnen meerdere onderdelen van het initiële voorstel aangepast worden. Om die reden is het belangrijk om de juiste maten te nemen voor de uitgekozen of aangepaste producten. Zo bent u er zeker van dat de uitgekozen producten passen en de laatste technische details bepaald kunnen worden voor onze monteurs en stoffeerders.

Stap 5 - Concept en eindpresentatie

Bij de eindpresentatie zal de moodboardbox aan u gepresenteerd en overhandigd worden. Hierin wordt definitief doorgenomen wat de klant kan verwachten, wat de afgesproken afwerkingen betreffen en of bedieningsmogelijkheden van verschillende uitgekozen producten. Om de ervaring nog meer tot leven te laten brengen presenteren wij een stijl/sfeerimpressie van de uitgekozen producten in combinatie met foto’s van de woning.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Het advies en stylingsproces zoals hierboven benoemd bedraagt € 250,00 en worden als gift vergoed zodra de totale investering meer dan € 5.000,00 bedraagt. Dit bedrag zal na het eerste gesprek in rekening gebracht worden en wordt bij opdracht verrekend met de totale order.

Ik wil graag een stylingadvies inplannen