Over Vivante Bekenkamp

Welkom bij Vivante Bekenkamp. Wij zijn specialist in het opleveren van maatwerk woninginrichting zoals gordijnen, vloeren, raamdecoratie en wandbekleding. 

Met een team van gepassioneerde adviseurs en stoffeerders maken wij jouw huis mooier! 

Onze showrooms zijn open!

Ben jij bezig met een verbouwing, ga je binnenkort verbouwen of wil je jouw huis voorzien van een nieuwe en fris interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan nu in en krijg een uur lang gratis één op één advies van onze binnenhuisadviseurs. 

Wij maken graag plaats voor jou en zetten je ideeën om in een concreet plan. Wij laten de mogelijkheden zien van nieuwe gordijnen, vloeren, raamdecoratie maar zeker ook welke kleur er op je muur kan, waar een behang het verschil maakt en of je dat karpet juist extra groot moet doen of juist weg moet laten. Kortom, een geslaagd nieuw interieur begint bij Vivante Bekenkamp!

Heb je interresse in een adviesgesprek? Stuur dan gelijk een mail naar info@vivante-bekenkamp.nl of bel naar (035) 621 25 10 

Uiteraard is het altijd mogelijk om, wanneer je wilt, spontaan langs te komen. Bekijk al het moois in onze showroom en laat je inspireren. 

Gratis persoonlijk interieuradvies

Ben jij bezig met een verbouwing, ga je binnenkort verbouwen of wil je jouw huis voorzien van een nieuwe en fris interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan nu in en krijg een uur lang gratis één op één advies van onze binnenhuisadviseurs. 

Wij maken graag plaats voor jou en zetten je ideeën om in een concreet plan. Wij laten de mogelijkheden zien van nieuwe gordijnen, vloeren, raamdecoratie maar zeker ook welke kleur er op je muur kan, waar een behang het verschil maakt en of je dat karpet juist extra groot moet doen of juist weg moet laten. Kortom, een geslaagd nieuw interieur begint bij Vivante Bekenkamp!

Heb je interresse in een adviesgesprek? Stuur dan gelijk een mail naar info@vivante-bekenkamp.nl of bel naar (035) 621 25 10 

Vivante Bekenkamp, we dress your home.

Vivante Bekenkamp is dé specialist op het gebied van maatwerk vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters en wandbekleding. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom naar de mogelijkheden bij je thuis. Naar aanleiding van je wensen, geven wij maatwerk advies aan huis en meten wij alle producten vakkundig op. Tevens bekijken wij de montagemogelijkheden en bieden een passende oplossing voor elke situatie. Daarnaast beschikken wij over eigen stoffeerders die alles vakkundig en netjes monteren.

Kom inspiratie op doen in één van onze 6 showrooms in Hilversum, Bussum, Laren, Baarn, De Bilt of Woonwarenhuis Nijhof en bekijk alles op het gebied van woninginrichting. Wist je dat wij ook beschikken over een binnenhuisadviseur? Zij kan het beste advies geven op gebied van styling en de inrichting van het huis en kan assisteren bij de aanschaf van de juiste meubels en verdere inrichting van het interieur.

Onze Visie

Wij streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Met inspirerende winkels, persoonlijk contact, maximale aandacht en de beste service en garantie ontzorgen wij onze klanten. Ons team van gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij creëren een optimale werkomgeving voor medewerkers die onze passie delen en bieden hen de beste opleiding en ontwikkeling om zo het maximale uit onze medewerkers te halen. Als de nummer 1 speler op het gebied van buitenleven en woninginrichting, zoeken wij constant naar verbetering om elke dag de wereld een beetje mooier te maken.

Wat kunt je van ons verwachten?

Wij zijn al decennia lang de woninginrichter van het Gooi en omstreken op het gebied van vloeren, gordijnen, shutters, raambekleding en muurbekleding. In al die jaren hebben wij onze expertise en ervaring verzameld om het beste te voorzien in maatwerk advies op het gebied van de inrichting van je woning.

Adviseur aan huis. Wij komen ten allen tijden op locatie om alles vakkundig op te meten en maatwerk advies te geven over de juiste keuzes. Klik hier om een afspraak te maken.

Stylingadvies van onze eigen styliste. Geen idee meer hoe je het beste het huis kunt inrichten en stylen en vind je het lastig om te kiezen uit een grote collectie vloeren, gordijnen en raambekleding? Schakel dan de hulp van onze binnenhuisadviseur in. Zij stelt, met behulp van adviesgesprekken en moodboard, het perfecte interieur samen en helpt keuzes te maken bij de nieuwe inrichting.

Showroom, bekijk alle mogelijkheden. Je kunt de producten bekijken in één van onze showrooms in Hilversum, Bussum, Laren, Baarn of De Bilt. Eén van onze adviseurs staat klaar om te voorzien in maatwerk en passend advies, zodat je kiest wat het beste bij je past. Bovendien beschikken wij over de nieuwste trends en producten die je in onze showroom kunt bekijken, voelen. Het is zelfs mogelijk om stoffen en vloeren mee naar huis te nemen, om te kijken hoe het thuis staat. Hebben wij iets niet hangen in onze showrooms? Dan vragen wij voorbeeld stalen speciaal voor je aan.

Eigen stoffeerders. Wij monteren de producten en stofferen het hele huis vakkundig en ruimen achteraf netjes alles op. Onze eigen stoffeerders komen langs om uw product(en) vakkundig te plaatsen. Ze hebben al jarenlang ervaring op het gebied van vloeren, shutters, gordijnen en raamdecoratie en leggen tevens graag uit hoe alles werkt.

Bereikbaarheid. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn doordeweeks te bereiken van 8.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Is er sprake van een spoedgeval, dan zijn wij altijd te bereiken via ons spoednummer (06) 397 887 08.

Koopzondag. Wist je dat wij elke zondag van de maand gewoon geopend zijn in Nijhof Baarn? Kun je door de weeks of op zaterdag niet langs komen? Geen probleem, we zijn onze klanten graag van dienst tussen 11.00 en 17.00. 

Gerenommeerde merken. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Kobe, De Ploeg, Designers Guild, JASNO Shutters, Desso, Parade, JAB en nog veel meer. Dat betekend dat de kwaliteit hoog is en je nog langer kunt genieten van uw aankopen. Alle producten worden op maat gemaakt, zodat het altijd perfect past!

Garantie. Wij leveren vakwerk en daar eisen wij veel van. Zo vinden wij dat bij een investering aan uw woning, je geen hinder moet ondervinden van de eerste jaren na de aanschaf. Omdat wij hoogwaardige producten leveren geven wij een garantietermijn van 5 jaar. De fabrieksgarantie is standaard 1-2 jaar, wij verlengen deze periode met nog eens 3 jaar, inclusief volledige garantie op de montage en het legwerk.

Maatwerk oplossingen. Iedere situatie en elk huis is weer anders. Onze raamdecoratie, shutters en gordijnen worden om die reden ook op maat gemaakt, zodat het er in iedere situatie een oplossing te vinden is. Benieuwd naar de mogelijkheden bij je thuis? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en krijg advies om maat.

Reparatieverzoeken. Is een traptrede beschadigd of wil je graag een pvc strook vervangen uit uw vloer. Dan staan wij klaar voor u. Wij voeren namelijk uw reparatieverzoeken uit, zodat je weer kunt genieten van uw interieur.

Reinigingsdienst. Heb jij raamdecoratie hangen en stoort je je aan het feit dat het vuil is geworden in de loop van de jaren. Bel ons dan gelijk om een afspraak te maken! Wij reinigen uw raamdecoratie met veel plezier, zodat alles er weer fris uit ziet.

De historie van Vivante Bekenkamp

De naam Bekenkamp is inmiddels niet meer weg te denken in en om 't Gooi. Door de overname in 2008 door Ter Wal woninginrichting ontstond er een sterke speler op het gebied van woninginrichting en is Bekenkamp ingetrokken in de nieuwe showroom op de Nieuwe Havenweg 5 te Hilversum. Ter Wal woninginrichting was tot begin jaren '00 gevestigd op de bosdrift in Hilversum en is door de overname door Ambiance Zonwering van der Wal verhuisd naar de Beresteinseweg in Hilversum. De twee bedrijven vormden vanaf toen één bedrijf met een groot aanbod in woninginrichting, binnen- en buiten zonwering. Kortom, alles voor binnen en buiten onder één dak.

In 2007 is het bedrijf verhuisd naar een grotere locatie in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5. Op deze locatie was het mogelijk om een eigen pand te realiseren met meerdere verdiepingen. In de kelder is een ruime parkeergarage te vinden waar alle klanten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. Op de 1e verdieping bevindt zich de zonwering afdeling Ambiance Zonwering van der Wal en op de 2e verdieping is de woninginrichting afdeling te vinden.

In 2008 is het bedrijf Vivante Bekenkamp verhuisd van de Stationstraat naar de Nieuwe Havenweg en is het samengevoegd met Ter wal Woninginrichting onder de naam Vivante Bekenkamp - Ter Wal. Ieder bedrijfs had zijn eigen specialisme en expertise en tezamen vormen ze een perfecte combinatie om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

2014 was het jaar van de vernieuwing. De showroom was toen al 6 jaar oud en was toe aan een flinke opknapbeurt. Er is besloten om alles volledig opnieuw in te richten en te voorzien van moderne materialen, collecties en meubels. Zo hebben wij gordijnatelier nagemaakt, een complete woonkamer in de showroom gebouwd en verschillende sfeerkamers toegevoegd zodat klanten verschillende stijlen en inrichtingen kunnen ervaren. In 2014 hebben wij tevens gekozen om de naam Vivante Bekenkamp te gebruiken als officiële bedrijfsnaam.

In Bussum beschikten wij ook al over een showroom met zonwering en woninginrichting, onder de naam Helios Zonwering. in 2013 hebben wij dat omgedoopt tot Ambiance Zonwering van der Wal - Helios en hebben de woninginrichting afdeling toegevoegd onder de naam Vivante Bekenkamp Bussum. In het najaar van 2015 en voorjaar van 2016 is de hele showroom vernieuwd en ook daar voldoet het nu aan de allernieuwste eisen. Zo hebben wij verschillende gevels nagebouwd en onze collectie pvc vloeren, gordijnen, raamdecoratie en Jasno shutters verder uitgebreid.

Onze nieuwste parel op de kroon is onze vestiging in Laren, Wij zijn in 2017 verhuisd van de Naarderstraat 31 naar de Naarderstraat 10A. De showroom is nu gelegen, midden in de winkelstraat van Laren en is tevens voorzien van een veel grotere collectie. Hier vind je nu alles op het gebied van vloeren zoals tapijt, vinyl, pvc vloeren en laminaat maar ook een grote collectie gordijnen, raamdecoratie en shutters van Jasno.

Vestiging Hilversum

De grootste showroom van Vivante Bekenkamp is te vinden in Hilversum. Hier bieden wij een grote collectie vloeren, gordijnen, vitrages, behang en natuurlijk onze uitgebreide Luxaflex Gallery shop. Hier vind je alles op het gebied van Luxaflex raambekleding.

Tevens beschikken wij over een uitgebreid assortiment Verosol binnenzonwering en gordijnen om de zon van binnenuit te weren.

Vestiging Bussum

Vivante Bekenkamp Bussum vormt samen met Ambiance Zonwering van der Wal - Helios dé specialist voor woninginrichting en zonwering. Je kunt hier terecht voor maatwerk advies op het gebied van vloeren, raamdecoratie van Luxaflex en Verosol, gordijnen, vitrages en shutters.

Op zoek naar alle producten die het merk JASNO kan leveren? Dan bent je in onze showroom in Bussum aan het juiste adres. Hier kun je namelijk de folds, de swings, de shutters en de blinds bekijken.

Vestiging Laren

Ook in Laren hebben wij een showroom vol met fantastische merken zoals Kobé, Kendix, Fischbacher, De Ploeg, Designers Guild, JAB, JASNO Shutters, Luxaflex, Desso, Bonaparte en Parade.

Uniek aan deze showroom is de collectie Moduleo pvc vloeren die wij kunnen laten zien. Zo hebben wij onder andere de Hongaarse Punt en de Hexagon patronen in het groot liggen.

Onze medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag klaar om te voorzien in maatwerk advies. Wist je tevens dat onze eigen styliste regelmatig aanwezig is. Maak een afspraak met haar en maak samen met haar een interieur- en styling plan voor jouw nieuwe interieur.

Vestiging De Bilt

Op een prachtige nieuwe locatie aan de Hesseweg in De Bilt ben je van harte welkom om langs te komen voor advies over zonwering en raamdecoratie, voorheen Jansen de Bilt. Per 2016 is de naam gewijzigd naar Ambiance Zonwering van der Wal. Samen met hen vormen wij ook op deze locatie sinds januari 2018 één bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor gordijnen, pvc vloeren, laminaat, tapijt en raamdecoratie van onder andere Luxaflex. Op zoek naar raamdecoratie of shutters van JASNO? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Vivante Bekenkamp by Nijhof

Kom langs in woonwarenhuis Nijhof in Baarn. Hier kun je terecht voor advies over gordijnen, tapijt en raamdecoratie van merken als Sunway en Luxaflex. Bovendien vind je hier voldoende accessoires, badkamers, keukens, bedden, (buiten)meubels en veel meer voor binnen en buiten. 

 

Neem contact op met Vivante Bekenkamp

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!