Somfy

Somfy: automatische gordijnen en raamdecoratie voor buiten en binnen en in elke stijl

Advies over Somfy

Somfy raamdecoratie en gordijnrails

Automatische gordijnen, gordijnrails en raamdecoratie van Somfy kun je kopen bij Vivante Bekenkamp in regio Hilversum. Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om jouw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Zo kun je de luiken en bijvoorbeeld het elektrisch vouwgordijn van Somfy elektrisch bedienen en de gordijnen via de Somfy gordijnrails automatisch sluiten. Maar Somfy gaat verder dan elektrische vouwgordijnen. Er is inmiddels een app voor mobiele telefoon of tablet. Dankzij Somfy Smarthome kun je op afstand heel veel zaken bedienen, onder meer je elektrische zonwering en vouwgordijnen. Kom langs bij Vivante Bekenkamp, met vestigingen in onder andere Hilversum, Bussum en Laren voor meer informatie over het elektrisch vouwgordijn en andere automatische gordijnen van Somfy.

Somfy raamdecoratie en gordijnrails verhoogt comfort en veiligheid in je huis

Somfy verzorgt elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting in je huis. Ontdek bijvoorbeeld de elektrische vouwgordijnen van Somfy. Het bedrijf zet zich in voor de optimalisatie van comfort en veiligheid in jouw woning. Denk hierbij aan automatische binnen- en buitenzonwering, beveiliging, toegang en smart home. Somfy begon ooit in Frankrijk maar is inmiddels te vinden in zestig landen, zo ook in Nederland bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. Wil je weten wat automatische zonwering en gordijnen voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij Vivante Bekenkamp. We laten je graag de mogelijkheden van de automatische gordijnen van Somfy zien in de winkel.

Elektrische zonwering voor buiten bji Vivante Bekenkamp in Hilversum

Vivante Bekenkamp in Hilversum heeft een ruime collectie automatische gordijnen voor binnen en buiten van Somfy in het assortiment. Somfy produceert de volgende buitenzonwering:

  • Elektrische terrasoverkapping
  • Elektrische rolluiken
  • Elektrische buitenjaloezieën
  • Verticale screens
  • Terras zonwering

 

Dankzij deze zonwering regel je lichtinval, temperatuur en zelfs de akoestiek in je woning. En waarom elektrisch? Omdat het gemakkelijk en comfortabel is. Je hoeft er geen stap voor te verzetten als je dat niet wil. De bediening is zelfs mogelijk vanaf je telefoon of tablet. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is voor je ramen of in je tuin om bijvoorbeeld zonlicht tegen te houden? Kom dan eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. Graag laten we je zien wat de mogelijkheden zijn van het elektrisch vouwgordijn van Somfy.

In onze showrooms in regio Hilversum, Bussum en Laren vind je diverse soorten elektrische raamdecoratie

Vivante Bekenkamp heeft heel veel mogelijkheden voor elektrische vouwgordijnen en andere automatische gordijnen van Somfy. Deze is grofweg in te delen in:

  • Elektrische raamdecoratie
  • Elektrische gordijnen

 

Met de automatische gordijnen, zoals de elektrische vouwgordijnen van Somfy, zet jij een eigen stijl en sfeer neer in je woning. Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés. Of je nou een klassiek of modern interieur hebt, bij Vivante Bekenkamp vind je zeker iets dat bij jouw inrichting past. Alle zonwering is elektrisch. Dat is veilig omdat er geen optrekkoordjes aan hangen, die vervolgens ook niet in de knoop raken.. De elektrische gordijnen zijn ook te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten en stijlen zonwering. Kom eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum om je te laten informeren over Somfy gordijnrails, zonwering, shades en gordijnen.

Bedien je elektrische zonwering gemakkelijk met Somfy Smarthome

Wil je gemakkelijk en op afstand je elektrisch vouwgordijn van Somfy bedienen, met je smartphone of tablet? Dat kan dankzij de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma. Met een app op mobiele telefoon of tablet ben je klaar om je luiken of gordijnen op afstand te bedienen. Ook kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Zo kan de zonwering reageren op de hoeveelheid zonlicht, of kunnen de luiken opengaan zodra je moet opstaan.
Er zijn diverse scenario's in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als je het huis verlaat, de deuren automatisch op slot gaan en de gordijnen sluiten.

interieuradvies

Kom langs in één van onze winkels of neem contact met ons op

Vivante Bekenkamp laat je graag in de winkels in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn zien wat er allemaal mogelijk is met Somfy Smarthome. Heb je een algemene vraag over de automatische gordijnen, zoals de elektrische vouwgordijnen van Somfy, stuur dan een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl of bel naar 035 6 21 25 10 ook zijn we bereikbaar via het contactformulier.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook