Forbo

Unieke vloeren van Forbo: Marmoleum, Novilon en Allure

Advies over Novilon

Een novilon vloer kopen in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn

Vivante Bekenkamp is dé dealer in regio Hilversum van Forbo Flooring B.V., dat vloeren van novilon produceert en deze wereldwijd levert. Forbo onderscheidt zich met de vloertypen marmoleum (milieuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (pvc-stroken). Vivante Bekenkamp in Hilversum en omgeving verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een novilon vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

De vloertypen marmoleum, novilon en allura van Forbo zijn vloeren gemaakt op een milieuvriendelijke manier. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte. Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past. Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloeren milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Maak het stil in huis met een novilon vloer, te koop in de regio Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn

Het vloertype van novilon van Forbo is een vloer gemaakt van vinyl. Bij Vivante Bekenkamp in Hilversum is dit merk in de collectie te vinden. Deze en andere vloeren voelen niet koud aan en zijn een beetje verend. Een dergelijke vloer staat bekend als zeer geluiddempend. Dankzij deze vloer wordt het stiller in huis. Veel stiller dan dat er laminaat ligt. Er is weinig onderhoud aan deze vloeren. Er kan gekozen worden uit vier stijlen: beton, hout, abstract, pvc en VTwonen.

De voordelen van novilon op een rijtje

Novilon is behalve een zeer stijlvol materiaal voor je vloer, ook nog een zeer sterk. Verder heeft dit vloertype ook andere voordelen:

  • sterk geluiddempend
  • warm
  • weinig onderhoud
  • kan in combinatie met vloerverwarming
  • krult en krimpt niet
  • verkrijgbaar in vier stijlen

 

Om een indruk te krijgen van onze vloeren ben je welkom bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt of Baarn.​​​​

persoonlijk interieuradvies

Ontvang persoonlijk interieuradvies

Vivante Bekenkamp is dé vloerenspecialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment aan vloeren en vloeren van andere vloertypen. en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je je keuze gemaakt? Wij leggen jouw vloer perfect op maat! Heb je vragen over dit proces? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook