Moduleo

Kies uit vier assortimenten van PVC vloeren van Moduleo

Advies over Moduleo

Goede en krasbestendige vinyl- en pvc-vloeren van Moduleo koop je bij Vivante Bekenkamp in regio Hilversum, met winkels in onder andere De Bilt, Baarn, Bussum en Laren. Ben je op zoek naar een vinylvloer, maar dan een van goede kwaliteit? Vivante Bekenkamp in Hilversum verkoopt vloeren van Moduleo en Moduleo Moods, die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu. Wil jij meer weten over deze gemakkelijk te onderhouden pvc- en vinylvloer? Kom gerust eens langs bij Vivante Bekenkamp in regio Hilversum. We helpen je graag verder.

Vind bij ons sterke Moduleo vloeren in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Vivante Bekenkamp verkoopt de vinyl- en kunststof vloeren van Moduleo. Deze vloeren hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld:

  • Waterbestendig
  • Slipvast met R10 rating
  • Kras- en vlekbestendig
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geluids- en warmte-absorberend

 

Zie jij zo’n vinyl- of pvc-vloer van Moduleo wel zitten? Maak dan eens een afspraak bij ons. In de showrooms laten we je graag meer zien van de prachtige Moduelo Moods-vloeren.

 

Ontdek de verschillende productlijnen van Moduleo

Moduleo produceert vier categorieën vinyl en pvc-vloeren. Vivante Bekenkamp in Hilversum verkoopt deze vloeren.

  • Select, hierbij heb je keuze uit een groot aantal hout- en steeneffecten.
  • Transform, dit vinyl heeft een dikkere slijtlaag, dus geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.
  • Impress: vloeren om indruk op je te maken met het mooie reliëf dat je kunt zien en voelen.
  • Moods: hierbij combineer je vloeren van Transform en Impress tot een mooi geheel, waarbij ook je ook gebruikmaakt van vormen.

 

Kom bij ons in regio Hilversum, Bussum en Laren gerust de pvc-vloeren van Moduleo Moods bekijken.

Gemakkelijk vinyl leggen kan met het kliksysteem van Moduleo

Moduleo is een merk dat zich blijft ontwikkelen. Zo is er ook een klikvariant bedacht: Moduleo Click. Dit vinyl wordt niet verlijmd, maar vormt een zwevende vloer. Het is gemakkelijker en schoner te leggen. Door middel van een clicksymbool geeft Moduleo aan of het vinyl ook als click-variant te koop is. Ben je benieuwd naar het assortiment van Moduleo? Kom een binnen bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. We vertellen je graag mee over de mogelijkheden van vinyl.

Hoe hou je vinyl op de vloer schoon?

Om de vloer van vinyl schoon te houden kun je een bezem, een microvezeldoek, een stofzuiger of een vochtige zwabber gebruiken. Moduleo raadt aan om geen agressieve reinigingsproducten of stoomreinigers te gebruiken. Moduleo raadt aan Xtrafloor onderhoudsproducten te gebruiken. Deze schoonmaakproducten werden speciaal samengesteld voor het gebruik met Moduleo®-producten en de meeste vinyl-, rubber- en linoleumvloeren.

Bezoek een van onze filialen

Is een vloer van Moduleo Moods wat voor jou? Kom dan eens langs bij Vivante Bekenkamp in regio Hilversum. In onze showrooms bekijk je op je gemak de complete collectie. Voor vragen bel je naar 035 6 21 25 10 of stuur je ons een bericht via het contactformulier. Verder kun je een e-mail sturen naar info@vivante-bekenkamp.nl.

Vivante Bekenkamp, jouw Moduleo specialist in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn.

Vivante Bekenkamp is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook