Moduleo

Kies uit vier assortimenten van PVC vloeren van Moduleo

Advies over Moduleo

Krasbestendige PVC van Moduleo kopen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Goede en krasbestendige vinyl en PVC vloeren van Moduleo kun je kopen bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, De Bilt, Baarn, Bussum en Laren. Op zoek naar een vinylvloer, maar dan een van goede kwaliteit? Vivante Bekenkamp in Hilversum verkoopt vloeren van Moduleo die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu. Wil jij meer weten over deze gemakkelijke PVC en vinylvloer? Kom gerust eens langs bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren. We helpen je graag verder.

Vind bij ons sterke Moduleo vloeren in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Vivante Bekenkamp verkoopt de vinyl en PVC vloeren van Moduleo. Deze vloeren hebben een aantal voordelen:

  • ·         Waterbestendig
  • ·         Slipvast met R10 rating
  • ·         Kras- en vlekbestendig
  • ·         Gemakkelijk schoon te maken
  • ·         Geluids- en warmte-absorberend

Zie jij zo’n vinyl of PVC vloer van Moduleo wel zitten? Maak dan eens een afspraak bij ons. In de showroom laten we je graag meer zien.

Select, Transform, Impress en Moods zijn lijnen van Moduleo

Moduleo heeft PVC vloeren in vier categorieën:

  1. Select: hierbij heb je keuze uit een groot aantal hout- en steeneffecten.
  2. Transform: dit PVC heeft een dikkere slijtlaag, dus geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.
  3. Impress: vloeren om indruk op je te maken met het mooie reliëf dat je kunt zien en voelen.
  4. Moods: hierbij combineer je vloeren van Transform en Impress tot een mooi geheel, waarbij ook gebruikt kan worden gemaakt van vormen.

Gemakkelijk vinyl leggen kan met het kliksysteem van Moduleo

Moduleo is een merk dat zich blijft ontwikkelen. Zo is er ook een klikvariant bedacht: Moduleo Click. Dit vinyl wordt niet verlijmd, maar vormt een zwevende vloer. Het is gemakkelijker en schoner te leggen. Door middel van een clicksymbool geeft Moduleo aan of het vinyl ook als click-variant te koop is. Benieuwd naar het assortiment van Moduleo? Kom een binnen bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. We vertellen je graag mee over de mogelijkheden van vinyl.

Hoe hou je vinyl op de vloer schoon?

Om de vloer van vinyl schoon te houden kun je een bezem, een microvezeldoek, een stofzuiger of een vochtige zwabber gebruiken. Moduleo raadt aan om geen agressieve reinigingsproducten of stoomreinigers te gebruiken. Moduleo raadt aan Xtrafloor onderhoudsproducten te gebruiken. Deze schoonmaakproducten werden speciaal samengesteld voor het gebruik met Moduleo®-producten en de meeste vinyl-, rubber- en linoleumvloeren.

Bezoek een van onze filialen

Is een vloer van Moduleo Moods wat voor jou? Kom dan eens langs bij Vivante Bekenkamp. In onze uitgebreide showrooms bekijk je op je gemak de complete collectie. Voor vragen bel je eenvoudig naar het desbetreffende filiaal.

Moduleo bij Vivante Bekenkamp in Hilversum

Moduleo Select
Moduleo Transform
Moduleo Impress
Moduleo Moods

persoonlijk interieuradvies

Vivante Bekenkamp, jouw Moduleo specialist in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn.

Vivante Bekenkamp is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook