Forbo

Unieke vloeren van Forbo: Marmoleum, Novilon en Allura

Advies over Marmoleum

Een marmoleum vloer kopen in het Gooi

Bij Vivante Bekenkamp, met winkels in Hilversum, De Bilt, Baarn, Laren en Bussum kunt u een marmoleum vloer kopen van het hoogwaardige merk Forbo Flooring B.V. Dit merk produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), novilon (dempend vinyl) en allura (PVC-stroken). Vivante Bekenkamp in Hilversum verkoopt alle verschillende vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of pvc met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment aan vloeren van marmoleum die je bij ons kunt kopen.

Een marmoleum vloer van goede kwaliteit kopen, die bij jouw wensen past

De vloertypen marmoleum, novilon en allura van Forbo zijn vloeren gemaakt met groene energie. Onze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte. Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past. Forbo Flooring B.V. maakt producten met Hollands design en van hoge kwaliteit. Daarnaast staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Vivante Bekenkamp in Hilversum en omgeving, zodat we je goed kunnen begeleiden bij het kopen van je nieuwe vloer van marmoleum.

Kies voor een milieuvriendelijke vloer van marmoleum

Bij Vivante Bekenkamp, dé woonspecialist in regio Hilversum, kun je een stevige en slijtvaste maromoleum vloer kopen. Marmoleum is bijna hetzelfde als linoleum. Deze vloerbedekking kun je echter wel een 'groene' vloer noemen. Deze vloer is namelijk voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars. Marmoleum kan goed tegen een stootje. Het heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energiebron, die meer energie opleverde dan dat het productieproces kostte. Je kunt marmoleum kopen in veel kleuren en dessins. Er is altijd een vloer die bij jou past.

De voordelen van marmoleum op een rijtje

Marmoleum is één van de meest populaire vloersoorten, en dat is ook niet gek. Deze vloersoort heeft namelijk diverse voordelen:

  • De vloer is milieuvriendelijk
  • Marmoleum is sterk
  • Het zeil heeft een lange levensduur
  • Je hebt veel mogelijkheden qua uiterlijk

persoonlijk interieuradvies

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Veel verschillende soorten pvc, marmoleum, novilon en allura-vloeren kun je kopen bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt of Baarn. Vivante Bekenkamp is jouw marmoleumspecialist in de omgeving van Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn. Vivante Bekenkamp is zo dé marmoleumspecialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten marmoleum en andere soorten vloeren! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Je ontvangt vervolgens persoonlijk advies. Heb je je keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw marmoleumvloer perfect op maat! Heb je vooraf vragen over de opties? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook