Luxaflex®

Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades en Twist® Rolgordijnen

Advies over Luxaflex®

Luxaflex® kopen in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

De mooiste woonsferen creëer je met de goede lichtfiltering van Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. Of wat dacht je van de Twist® Rolgordijnen? Geef je interieur een opvallend accent met deze veelzijdige textiele. Speel met licht en kleur. Natuurlijk met comfortabele en kindveilige bedieningen. Eindeloos kiezen met een eigen accent: dat doe je in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn bij Vivante Bekenkamp.

Jaloezieën en andere veelzijdige oplossingen van Luxaflex® vind je in Hilversum

Kies voor kwaliteit en sfeer met Luxaflex® jaloezieën. Kies jij industrieel met horizontale jaloezieën van aluminium of voor een warme houten uitvoering? Geef kleine en grote raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën. Bij Vivante Bekenkamp in Hilversum adviseren we je graag over de Luxaflex® jaloezieën die het beste bij jouw woning passen!

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Decoratief besparen met Plissé, Duette® en Silhouette® Shades

Wij helpen je graag om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en warmte. Denk hierbij aan Luxaflex® Plissé, Silhouette® en Duette®Shades. Comfort en veiligheid waren bepalend bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor het unieke koordsysteem SmartCord®, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties.

Luxaflex® horren koop je in Hilversum

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Voor vrijwel ieder raam of deur is er een passende oplossing. Vivante Bekenkamp is nieuwsgierig naar jouw wensen en adviseert je graag!

Luxaflex® producten in diverse soorten en maten

Je vindt bij onze winkels onder andere de volgende producten van Luxaflex®:

  • Silhouette® Shades
  • Duette® Shades
  • Twist® rolgordijnen
  • Plissé Shades
  • Houten jaloezieën
  • Horizontale jaloezieën
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Horren

persoonlijk interieuradvies

Jouw Luxaflex® specialist in regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Vivante Bekenkamp is dé Luxaflex® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment met onder andere Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades in onze winkels in Hilversum! Hier kijken we graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen! Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of klik op de onderstaande button.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook