Kendix

Kendix: gordijnen van originele materialen en kleuren

Advies over Kendix

Kendix overgordijnen kopen in regio Hilversum

Bij Vivante Bekenkamp zoeken de adviseurs samen met jou de mooiste Kendix overgordijnen passend bij de woonstijl van je woning in Hilversum. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Durf jij de spannende combinaties aan? Kom eens neuzen bij ons in de winkel in Hilversum.

Kies uit honderden kleuren en dessins voor jouw Kendix overgordijnen

Kendix biedt wat betreft overgordijnen keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.

Kendix Allure overgordijnen in regio Hilversum

De tweede collectielijn van Kendix draagt de toonaangevende naam ‘Allure’. Het gaat hier om rijke ontwerpen die geïnspireerd zijn op de Hollandse meesters van weleer gecombineerd met een hedendaagse twist van Dutch Design. Kendix overgordijnen heeft met Allure een middenweg gevonden tussen het minimalistische van de moderne tijd en de weelde van de klassieke stijl.

Kendix overgordijnen voor elke kamer in jouw huis

Vivante Bekenkamp brengt luxe en exclusiviteit in jouw huis met Kendix overgordijnen. Zeker als je ze combineert met lamellen.  Combineer jouw favoriete kleuren, dessins en comfort in de mooiste gordijnstoffen van Kendix. De koffie staat klaar in onze showrooms.

Persoonlijk interieuradvies

Vraag om persoonlijk interieuradvies

Vivante Bekenkamp is dé Kendix-specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Kendix-gordijnen. U heeft de keuze uit diverse transparante stoffen, inbetween gordijnen, weefstof, drukstof en nog veel meer! Zo kun je de overgordijnen ook combineren met vouwgordijnen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum of omliggende plaatsen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Ons atelier maakt jouw Kendix-gordijnen perfect op maat! Kom dus snel langs, of bel bij algemene vragen naar 035 6 21 25 10 of vul het contactformulier in.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook