Jasno

Geeft persoonlijkheid aan je huis met JASNO raamdecoratie

Ontdek de collectie in onze winkel

Hippe raamdecoratie van JASNO kopen in regio Hilversum

Wat zijn de shutters van JASNO, wat zijn blinds, wat zijn folds en wat zijn swings? Het is allemaal raamdecoratie, gemaakt door JASNO. Loop je rond met de vraag 'wat hang ik voor mijn raam?': Vivante Bekenkamp in Hilversum kent het antwoord. Daar is de collectie houten jaloezieën van JASNO raamdecoratie te bewonderen.

De verschillende soorten raamdecoratie van JASNO

Houten jaloezieën, verticale lamellen, binnenluiken en vouwgordijnen zijn door JASNO in een eigentijdse trendy jas gestoken. Vivante Bekenkamp heeft een ruim assortiment van JASNO in de winkel, dus er is altijd wel hippe raamdecoratie voor jouw huis te vinden. Alle raamdecoratie kan op maat worden gemaakt.

Raamdecoratie van JASNO in jouw interieur: stijlvol, van shutter tot jaloezie

Wat hang jij voor je raam als je het licht wilt filteren of wat privacy nodig hebt? Worden het shutters, jaloezieën, vouwgordijnen of verticale lamellen? Vivante Bekenkamp in Hilversum heeft kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie van JASNO in zijn collectie. Dankzij de vele soorten is er altijd iets dat in jouw interieur past. De stijlvolle shutters, blinds, folds en swings van JASNO passen voor elk raam, want de raamdecoratie is helemaal op maat te maken. Maatwerk is standaard bij Vivante Bekenkamp, en dat geldt ook voor de houten jaloezieën van JASNO. De collectie van JASNO is eigentijds, waardoor de raamdecoratie in elk interieur past.

Laat je goed adviseren

Wil je de JASNO-collectie komen bekijken bij Vivante Bekenkamp of wil je gratis advies? Loop dan eens bij ons binnen, we staan graag voor je klaar. Neem vooral ook de afmetingen van je ramen mee, zodat we jou een indicatie van de kosten kunnen geven.

JASNO-shutters: raamdecoratie met verstelbare lamellen

Vivante Bekenkamp in Hilversum, Laren, De Bilt, Baarn en Bussum verkoopt diverse soorten JASNO-shutters. Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Deze binnenluiken van JASNO zijn helemaal naar wens samen te stellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Hierdoor passen ze in elk interieur. De shutters zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee.

De voordelen van JASNO-shutters

Er zitten diverse voordelen aan de shutters van JASNO. Deze zetten we graag voor u op een rijtje:

 • Shutters zijn een pronkstuk voor je raam
 • Er zijn vele lak- en beitskleuren voor jouw shutters
 • De lamellen zijn ook toe te passen in badkamers en wellnessruimten
 • De shutters worden geleverd met verzonken scharnieren voor een strakke look
 • De shutters zijn ook bruikbaar voor ronde of schuine ramen
 • De shutters zijn ook te gebruiken voor draai- en kiepramen en dakramen
 • De shutters worden voor jou op maat gemaakt
 • De shutters zijn gemakkelijk schoon te maken

 

JASNO blinds zijn verkrijgbaar in diverse varianten. In regio Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn vindt houten jaloezieën met vele voordelen voor jouw raam

Breng sfeer en warmte in je huis

Vivante Bekenkamp in Hilversum en omgeving verkoopt ook houten jaloezieën van JASNO. Deze blinds brengen sfeer en warmte in je huis. De jaloezieën zijn helemaal aan te passen aan jouw smaak. Zo kun je variëren met kleur, lamelbreedte, bedieningskoorten en ladderbanden. De jaloezieën kunnen zo helemaal aangesloten worden bij jouw woonstijl.

JASNO folds: papieren vouwgordijnen van Dutch Design

Kwaliteit en voordelen van de JASNO-jaloezieën

JASNO-jaloezieën zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ook hebben ze diverse voordelen:

 • De jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam Paulownia-hout.
 • Wij maken altijd gebruik van kwartiersgezaagde lamellen tegen kromtrekken.
 • De blinds zijn leverbaar in veel lak- en beitskleuren.
 • Ze zijn bruikbaar in natte ruimtes zoals de badkamer.
 • De zijkant van de lamel is in dezelfde kleur als de rest gelakt.
 • De Frontlijst boven de blinds en koordknopjes zijn in dezelfde kleur geleverd.
 • De jaloezieën worden geleverd inclusief onderlat om je vensterbank te beschermen
 • Dit is een goede combinatie met de JASNO shutters.
 • Er is een privacyuitvoering waarbij de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen. Deze blinds zorgen voor extra verduistering, privacy en een strakke look.

Bezoek één van onze winkels en bekijk onze collectie

Kom voor gratis informatie naar Vivante Bekenkamp in de omgeving van Hilversum en neem een kijkje in de collectie blinds. Onze ervaren experts geven je graag persoonlijk advies over de stijlvolle houten jaloezieën van JASNO en de prachtige raambekleding van andere merken. Heb je nog vragen? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of vul het contactformulier in.

interieuradvies

Vivante Bekenkamp, jouw JASNO specialist in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn.

Vivante Bekenkamp is dé JASNO specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment JASNO raamdecoratie, shutters, blinds en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook