Desso

Functioneel en duurzaam Desso tapijt dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat

Desso tapijt koop je bij Vivante Bekenkamp in de omgeving van Hilversum, De Bilt, Baarn, Bussum en Laren. Desso staat garant voor hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Het resultaat is een functioneel en duurzaam tapijt. De meeste materialen van Desso tapijt zijn te recyclen. Kom eens langs bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren om dit tapijt te ervaren.

Desso tapijt in huis in de regio Hilversum, Bussum en Laren

Desso tapijt in jouw woning is er in drie uitvoeringen: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren.

Desso tapijt: Patterns & Shades

Wil je een industriële look creëren? Dan is de nieuwste collectie van Desso wat voor jou! De Shades-collectie heeft de uitstraling van verweerd beton en maakt van jouw vloer een echte eyecatcher. De Shades collectie is mooi in combinatie met de Patterns-collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist industriële, stoere basis. Voor meer informatie en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar Vivante Bekenkamp in Hilversum

Geïnspireerd op jeansblauw denim: Desso Denim

De Desso Denim-tapijten worden gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten, die zijn opgevist uit de oceaan. Deze tapijten hebben een ruige, verweerde look. Deze tapijten zijn daarnaast duurzaam en comfortabel. Ze zijn geïnspireerd op de spijkerbroek. Desso Denim is exclusief verkrijgbaar bij Vivante Bekenkamp in zeven verschillende blauwtinten, met elk hun eigen structuur; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot pure indigovariant. Het onregelmatige effect versterkt het doorleefde karakter. Deze vloerkleden zijn geschikt voor diverse toepassingen; van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook de randafwerking is verkrijgbaar in diverse opties, zodat de tapijten zelf samen te stellen zijn. Voor het uitgebreide aanbod aan stalenmaterialen en advies ga je naar Vivante Bekenkamp in Hilversum en omgeving.

Studio Nature: een antwoord op de botanisch woontrend

Waar ontspan jij het liefst? Voor veel mensen is dat in de natuur. Als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. De Desso collectie Studio Nature biedt uitkomst. Een gestructureerde, stoere vloer met een matte uitstraling en natuurlijke, poederachtige tinten die doet denken aan het natuurlijke materiaal sisal. Sisal is een tropische vezel die veel wordt toegepast in vloerbedekking. Terug van weggeweest, helemaal van nu. De zachte textuur van Studio Nature maakt het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. Combineer met veel groen en maak van jouw huis een groene oase om tot rust te komen!

Een tapijt met marmerlook van Desso vind je in de regio Hilversum, Bussum en Laren

De marmerlook is momenteel erg geliefd. De tapijtlijn Sense of Marble van Desso pas je goed toe in verschillende interieurs. De marmerlook is onder meer mooi te zien in combinatie met hout voor een botanisch uiterlijk. Ook komt het tot zijn recht in een meer industrieel interieur, bijvoorbeeld gecombineerd met staal. Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een rond of vierkant vloerkleed kan een prachtige eyecatcher zijn. Sense of Marble is in tien kleuren verkrijgbaar. Meer informatie over dit tapijt krijg je bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum en Laren.

Desso tapijt voor winkel en kantoor

Desso Project Tapijt bij Vivante Bekenkamp is speciaal voor bijvoorbeeld banken, kantoren, winkels en diverse openbare gebouwen. Het kamerbrede tapijt en de tapijttegels danken hun lange levensduur aan de hoogwaardige kwaliteit die Desso kenmerkt. Het speciale DESSO Airmaster is vooral zeer geschikt om een gezondere werkomgeving te creëren. Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Vivante Bekenkamp in Hilversum.

Ontdek de volledige Desso-collectie

 

Kom langs voor inspiratie

Wil je graag meer woonideeën opdoen en kleurinspiratie krijgen? Wij hebben verschillende showrooms waar we je graag ontvangen om alle vloeren te bekijken. Bekijk hier op je gemak de collectie en laat je inspireren. Heb je vragen? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of stuur een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl. Verder kun je ons contactformulier invullen.

persoonlijk interieuradvies

Waarom Desso tapijt bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, Laren, De Bilt en Baarn. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw tapijt perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook