Merk logo

De Ploeg stoffen bij Vivante Bekenkamp in Hilversum

De Ploeg is een internationaal topmerk dat bekend staat om kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Zij ontwikkelen unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Vivante Bekenkamp.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Vivante Bekenkamp!
  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. De Ploeg

De Ploeg gordijnstoffen bij Vivante Bekenkamp

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg zit er altijd wel een stof tussen die bij jou past. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis?


Maak een afspraak

De Ploeg meubel- en gordijnstoffen bij Vivante Bekenkamp

Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sfeer niet te evenaren! Vivante Bekenkamp geeft graag interieuradvies bij jouw woning. Wanneer ontmoeten we je in Hilversum?


Inspiratie meubel- en gordijnstoffen

De Ploeg meubelstoffen

De Ploeg werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Vivante Bekenkamp helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden.


Neem contact op met Vivante Bekenkamp

Vivante Bekenkamp in Hilversum, voor De Ploeg:

- Meubelstoffen

- Gordijnstoffen