De Ploeg

De Ploeg gordijnen: ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen

Advies over De Ploeg

De Ploeg gordijnen vind je bij Vivante Bekenkamp

In Hilversum, Baarn, Bussum, Laren en De Bilt

De Ploeg ontwikkelt unieke en hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen, die je vindt in de winkels van Vivante Bekenkamp in Laren en omgeving. De Ploeg gordijnen is een internationaal topmerk dat bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Daarnaast gaat het merk voor duurzame productie met eerlijke materialen. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook de andere producten van Vivante Bekenkamp. Bezoek ons in Hilversum, Laren, De Bilt Bussum en Baarn.

De duurzame stoffen van De Ploeg gordijnen vind je bij ons in onder andere Laren

Raamdecoratie van De Ploeg gordijnen is ontworpen om bij te dragen aan een goede leef-en werkomgeving in je woning of bedrijfspand in Laren of elders. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteren we een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic, dat zo hergebruikt wordt, en zo geen schade meer kan aanrichten. Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor De Ploeg gordijnen.

Kies uit diverse mooie gordijnstoffen

Een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten. De gordijnstoffen van De Ploeg gordijnen hebben het allemaal. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg gordijnen vind je bij ons in Laren en omgeving altijd wel gordijnen die prachtig staan in jouw interieur. Daarnaast heb je de keuze uit transparante stoffen en gesloten stoffen, voor een mooi lichteffect. Welke sfeer creëer jij in huis met De Ploeg gordijnen? Ontdek het bij Vivante Bekenkamp in Laren en omgeving!

Ontdek de mooiste interieurstoffen van De Ploeg gordijnen

De Ploeg gordijnen werkt samen met verschillende soorten meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Kortom, ontwerpen met topmerken! Vivante Bekenkamp helpt je graag bij de zoektocht naar de mooiste materialen en dessins bij jouw interieur. In het uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie voor jouw woonstijl. Vraag in onze winkel in Laren of elders naar de mogelijkheden. Heb je andere vragen? Bel dan naar 035 6 21 25 10 of vul het contactformulier in.

persoonlijk interieuradvies

Vivante Bekenkamp, jouw De Ploeg specialist in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn.

Vivante Bekenkamp is dé De Ploeg specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Ploeg gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

De Ploeg bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Meubelstoffen
Gordijnstoffen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook