Artelux

De kracht van elegante, rijke en sfeervolle Artelux gordijnstoffen

Advies over Artelux

Artelux gordijnen kopen in regio Hilversum

Artelux presenteert bij Vivante Bekenkamp een complete collectie stoffen voor de mooiste gordijnen. Je hebt de keuze uit oneindige variaties in kleuren, materialen en patronen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo brengt Artelux sfeervolle gordijnen voor iedereen binnen handbereik, zeker ook omdat je ze ook online kunt kopen.

De mooiste Artelux gordijnen vind je in onze showrooms

Een persoonlijk interieur zorgt ervoor dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties. Van natuurlijk of subtiel tot contrasterende kleuren en bijzondere details. Het kleurenpalet is zelfs afgestemd op tinten bij toonaangevende verfleveranciers. Zo combineer je nog eenvoudiger de gordijnen bij de rest van je interieur. Zo passen de gordijnen bijvoorbeeld perfect bij je vloer. Ook vloer- en raambekleding kun je eenvoudig online kopen, samen met je nieuwe Artelux gordijnen. De Artelux gordijnen die je online of in onze winkels koopt, zijn mooi te combineren met de prachtige shutters uit onze winkel.

Vind de mooiste dessins voor jouw gordijnen: kom langs

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Deze Artelux gordijnen zijn altijd zowel online als in onze winkels te koop. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen, die passen bij bijvoorbeeld je pvc-vloer. Wil je weten welke gordijnen er passen bij jouw interieur? Kom langs in onze showrooms in Baarn, De Bilt, Hilversum, Bussum en Laren. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@vivante-bekenkamp.nl of ons een bericht sturen via het contactformulier. Je kunt ook bellen naar 035 6 21 25 10 voor meer informatie, als je de Artelux gordijnen online wilt kopen.

Vivante Bekenkamp helpt je graag de mooiste dessins te vinden voor jouw interieur.

Gordijnen van hoogwaardige materialen van Artelux in Hilversum

Natuurlijke materialen vormen prachtige accenten in elke woning. Vandaar dat Artelux altijd gordijnstoffen in de collectie opneemt met natuurlijk ogende structuren en kleuren. Daarnaast selecteert het merk de grondstoffen zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je jarenlang plezier van jouw mooiste gordijnen.

Interieuradvies over Artelux gordijnen in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

De specialisten van Vivante Bekenkamp helpen je graag om de mooiste kleuren en materialen in huis te combineren. Samen creëren we jouw persoonlijke woonstijl. Kom inspiratie opdoen in onze showroom op in Hilversum.

Artelux bij Vivante Bekenkamp in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn

Gordijnstoffen
Vouwgordijnen

interieuradvies

Vivante Bekenkamp, jouw Artelux specialist in de regio Hilversum, Bussum, Laren en Baarn.

Vivante Bekenkamp is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook