Prachtige Luxaflex en shutters

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Of je nu luxaflex of shutters zoekt, in onze collectie raamdecoratie vind je verschillende varianten. Creëer de gewenste privacy of speel met de lichtinval. De raamdecoratie uit ons assortiment is multifunctioneel en is een stijlvolle aanvulling in iedere ruimte.

Geschikte luxaflex en shutters off elk interieur of huis

Luxaflex (ook wel jaloezieën) en shutters zijn niet hetzelfde. Luxaflex hebben net als shutters verstelbare lamellen, maar deze hangen aan koorden. Middels het koord trek je hem omhoog. Shutters klap je als het ware als een luik open met verstelbare lamellen. Bij Vivante Bekenkamp hebben we shutters van het innovatieve merk JASNO. Deze producten blinken uit in precisie en excellentie door het gebruik van natuurlijke en duurzame producten. Daarbij is de afwerking gedetailleerde en de kleurkeuzes enorm. Naast shutters vind je ook vele luxaflex (jaloezieën) bij ons. Ga voor een houten of aluminium variant of een vlinderjaloezie. Wij hebben een collectie vol kleur en speciale afwerkingen. Zo geef je met decoratieve ladderband net even dat extra cachet aan je raamdecoratie.

Raak geïnspireerd in onze showroom

Wil je meer weten over alle opties die er bij ons mogelijk zijn voor luxaflex en shutters? Kom gerust langs bij ons in de regio Hilversum, Bussum en Laren. In onze showrooms kijk je op je gemak rond naar de vele raamdecoratie die wij op voorraad hebben. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl en wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.