Gordijnen in regio Bussum

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Bij Vivante Bekenkamp in Bussum en Laren vind je een uitgebreid assortiment aan gordijnen die wij op maat kunnen maken voor iedereen in de regio Naarden, Huizen, Baarn, Weesp en Blaricum. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, enorm veel kleuren en ophangsystemen. Je bent van harte welkom in de showrooms van Vivante Bekenkamp om de gordijnen van dichtbij te bekijken. Dan kun je meteen om advies vragen aan een van onze behulpzame medewerkers.

Je nieuwe gordijnen laten matchen met de rest van het interieur in Bussum, Weesp of Laren

In de omgeving van Bussum, Laren, Huizen, Hilversum en Blaricum staat Vivante Bekenkamp bekend om de verschillende soorten gordijnen van absolute topkwaliteit. Gordijnen die je ook nog eens op maat kunt laten maken! Je hebt de keuze uit de volgende gordijnsoorten:

·         Uni gordijnen:

Deze gordijnen geven jouw woning in Naarden, Blaricum, Laren, Weesp, Baarn, Bussum of Huizen een rustige uitstraling. Je kunt altijd kiezen uit de nieuwste trends. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke, casual of romantische stijl.

·         Inbetween gordijnen:

Deze gordijnen zijn ideaal voor mensen die graag hun privacy willen behouden, maar die ook veel waarde hechten aan de lichtinval in hun woning. Dankzij deze gordijnen kun je dan ook naar buiten kijken en het licht valt op fraaie wijze binnen, maar anderen kunnen niet naar binnen kijken. Dat zijn twee voordelen voor dezelfde prijs!

·         Moderne gordijnen:

Met deze gordijnen kun je het interieur van jouw woning in Huizen, Naarden, Laren, Weesp, Baarn, Bussum of Blaricum accentueren met een strak design. Je kunt kiezen uit veel verschillende patronen en stoffen.

Per stof zijn er ook verschillende ophangsystemen mogelijk. Welk systeem het beste past bij de door jouw gekozen stof, kun je vragen aan een van onze adviseurs.

​​​​​​

Houd ook onze acties goed in de gaten!

Wij hebben regelmatig artikelen in de aanbieding. Het gaat dan bijvoorbeeld om overgebleven artikelen van topmerken die het volgende seizoen niet meer aan worden geboden. Jij profiteert daarvan door mooie gordijnen te kopen voor een zacht prijsje! Houd daarom ook onze actiepagina goed in de gaten of kom langs in de showrooms om de acties in het echt te bekijken.

Doe alvast inspiratie op voor je nieuwe gordijnen!

Het helpt natuurlijk wanneer je langskomt en je al een idee hebt van de gordijnen die je leuk zou vinden voor in jouw woning in Blaricum, Naarden, Baarn, Laren of Bussum. Om je daarbij te helpen hebben wij het lookbook in het leven geroepen. Deze pagina is speciaal ontworpen om je te inspireren. In het lookbook maak je een selectie door je favoriete merk en de kleuren die je mooi vindt te selecteren. Je krijgt dan diverse voorbeelden te zien die je ook in de showrooms aan onze medewerkers kunt laten zien. Op basis van jouw voorkeuren gaan we dan op zoek naar de perfecte gordijnen voor jouw woning!

Neem contact met ons op bij vragen

Als je nu met vragen zit over het ons assortiment, dan helpen we je graag verder. Bel hiervoor naar het telefoonnummer 035 5 41 26 00. Ook kun je ons contactformulier invullen. Verder kun je e-mailen naar info@vivante-bekenkamp.nl. Uiteraard verwelkomen we je ook graag in onze uitgebreide showrooms in regio Bussum, Baarn, Blaricum en Weesp en Naarden, waar je de gordijnen en andere raamdecoratie, zoals de shades van Duette of de gordijnen van Artelux het echt kunt bewonderen!