.

Gordijnen Bussum

  Bel: 035 691 7499

 • ✓ Specialisten met ervaring
 • ✓ Grote luxaflex® showroom
 • ✓ Professioneel interieuradvies

Bij Vivante Bekenkamp in Bussum en Laren vind je een uitgebreid assortiment aan gordijnen die wij op maat kunnen maken voor iedereen in de regio Naarden, Huizen, Weesp en Blaricum. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, enorm veel kleuren en ophangsystemen. Je bent van harte welkom in de showroom van Vivante Bekenkamp om de gordijnen van dichtbij te bekijken. Dan kun je meteen om advies vragen aan een van onze behulpzame medewerkers.

Je nieuwe gordijnen laten matchen met de rest van het interieur in Bussum, Weesp of Laren

Je gordijnen doen veel voor de uitstraling van je woonkamer of slaapkamer. Zorg dan ook voor een goede afstemming van je gordijnen met bijvoorbeeld de vloer of de meubels in je huis in Weesp, Laren of Bussum. Een tip is om eens langs te komen bij Vivante Bekenkamp met een foto van je interieur. Dan kun je samen met een adviseur op zoek gaan naar de perfecte gordijnen die jouw huis in Laren, Weesp of Bussum het aangezicht geven waar jij naar op zoek bent.

Verschillende soorten gordijnen bij Vivante Bekenkamp in Bussum en Laren

In de omgeving van Bussum, Laren, Huizen en Blaricum staat Vivante Bekenkamp bekend om de verschillende soorten gordijnen van absolute topkwaliteit. Gordijnen die je ook nog eens op maat kunt laten maken! Je hebt de keuze uit de volgende gordijnsoorten:

 • Uni gordijnen;
  Deze gordijnen geven jouw woning in Naarden of Huizen een rustige uitstraling. Je kunt altijd kiezen uit de nieuwste trends. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke, casual of romantische stijl
 • Deze gordijnen zijn ideaal voor mensen die wel hun privacy willen behouden, maar die ook veel waarde hechten aan de lichtinval in jouw woning. Dankzij deze gordijnen kun je dan ook wel naar buiten kijken en het licht valt op fraaie wijze binnen, maar anderen kunnen niet naar binnen kijken. Dat zijn twee voordelen voor dezelfde prijs!
 • Dessing gordijnen;
  Met deze gordijnen kun je het interieur van jouw woning in Huizen, Naarden of Blaricum accentueren met een mooi dessin. Je kunt kiezen uit veel verschillende patronen en stoffen.

Per stof zijn er ook verschillende ophangsystemen mogelijk. Welk systeem het beste past bij de door jouw gekozen stof, kun je vragen aan een van de adviseurs bij Vivante Bekenkamp.

Houd ook onze acties goed in de gate

Bij Vivante Bekenkamp zijn er regelmatig artikelen in de aanbieding. Het gaat dan bijvoorbeeld om overgebleven artikelen van topmerken die het volgende seizoen niet meer aan worden geboden. Jij kunt daarvan profiteren door mooie gordijnen te kopen voor een zeer zacht prijsje! Houd dan ook de actiepagina van Vivante Bekenkamp goed in de gaten of kom langs in de showroom om de acties in het echt, en op je gemak, te bekijken.

Doe alvast inspiratie op voor je nieuwe gordijnen!

Het helpt natuurlijk wanneer je bij Vivante Bekenkamp langskomt en je al een idee hebt van de gordijnen die je leuk zou vinden voor in jouw woning in Blaricum, Naarden of Huizen. Om je daarbij te helpen heeft Vivante Bekenkamp het lookbook in het leven geroepen. Deze pagina is speciaal ontworpen om je te inspireren. In het lookbook kun je een selectie maken door je favoriete merk te selecteren en de kleuren die je mooi vindt. Je krijgt dan diverse voorbeelden te zien die je ook in de showroom aan onze medewerkers kunt laten zien. Op basis van jouw voorkeuren gaan we dan samen op zoek naar de perfecte gordijnen voor jouw woning!

Neem contact op bij vragen

Als je nu met vragen zit over het assortiment bij Vivante Bekenkamp, dan helpen we je graag verder. Je kunt dan ook altijd even bellen met het telefoonnummer 035 6 21 25 10. Uiteraard verwelkomen we je ook graag in de uitgebreide showroom van Vivante Bekenkamp!


Vraag een prijsindicatie aanJASNO raamdecoratie bij Vivante Bekenkamp

Meer info over Jasno Shutters

PVC VLOEREN, een blijvende trend bij Vivante Bekenkamp

Meer info over PVC vloeren

Bekijk ook: