Elektrische raamdecoratie

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Ervaar het gemak en comfort van elektrische raamdecoratie. Zonder een stap te zetten, creëer je eenvoudig en snel schaduw en privacy in jouw woning of bedrijf. Daarbij is de elektrische raamdecoratie in vele trendy varianten verkrijgbaar, waardoor er voor iedere stijl wel iets passends tussen zit!

Elektrische raamdecoratie biedt ultiem gemak en comfort

Bij Vivante Bekenkamp bieden wij elektrische raamdecoratie aan van het merk Somfy. Dit enerverende merk verzorgt elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie en gordijnen in je huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Luxaflex Powerview. Hiermee optimaliseer je in een handomdraai de veiligheid en het comfort in jouw woning. Bij ons vind je heel veel mogelijkheden binnen de elektrische braamdecoratie, waardoor je jouw eigen stijl en sfeer neerzet in je woning. Welke interieurstijl je ook hebt, bij ons slaag je voor elektrische rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en plissés.

Laat je informeren

We vertellen je graag meer over de verschillende soorten en stijlen elektrische raamdecoratie? Kom eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum om je te laten informeren. De elektrische gordijnen zijn ook te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, volledig verduisterend of licht doorlatend. Onze interieurstylisten voorzien je graag van passend advies. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl en wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.