Elektrische raambekleding

 Uw woning, van A tot Z

 Adviseur aan huis

​​​​​​ Maatwerk oplossingen

Bekijk nu ons volledige aanbod!

Elektrische raambekleding verhoogt in grote maten het comfort en de veiligheid in huis. Het biedt je namelijk de mogelijkheid om de luiken elektrisch te bedienen en de gordijnen automatisch te sluiten. Zo hoef jij geen stap te zetten en regel je eenvoudig op afstand de lichtinval!

Elektrische raambekleding van Somfy voorziet je van comfort en veiligheid

Bij Vivante Bekenkamp in Hilversum kies je uit een ruime collectie elektrische raambekleding voor binnen en buiten van het merk Somfy. Voor binnen kies je uit raamdecoratie als jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen en plissés. Daarnaast hebben we ook buitenzonwering van Somfy in de collectie. Dankzij deze elektrische zonwering regel je lichtinval, temperatuur en zelfs de akoestiek in je woning of bedrijf. Doordat de raambekleding geheel elektrisch is, hoef je geen stap te verzetten en blijf je lekker in de bank zitten. Zeer gemakkelijk bedien je alles vanaf jouw telefoon of tablet.

Maak een afspraak

Wil je weten welke elektrische raambekleding geschikt is voor jouw woning? Kom dan langs bij Vivante Bekenkamp en we laten je graag de mogelijkheden zien in de winkel. Wij hebben in de showroom elektrische raambekleding voor binnen en buiten in nagenoeg elke stijl. Wil je liever klassiek of modern? Onze interieurstylisten adviseren je graag. Maak een afspraak en stap snel eens binnen. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vivante-bekenkamp.nl en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord.